Multi Level Marketing (MLM) vs Skim Piramid

Post kali ni CD terjumpa satu artikel yg memang betul2 terkesan jugaklah…tentang MLM vs Skim Piramid. Bagi yang anti MLM tu artikel ini memang sesuai utk anda. yuk baca yuk.. ; ——————————————————————————————————— Selama beberapa tahun berkecimpung dlm bidang MLM ni, ayat yang selalu saya dengar… “MLM adalah piramid”… Sebenarnya ini adalah tanggapan negatif.. MLM adalah MLM dan pyramid scheme adalah …

Jom Download Skype!

Langkah2 utk Download Skype.. Jom ke website ni dulu; www.skype.com STEP 1 STEP 2 STEP 3 STEP 4 PENTING! (Kenalpasti icon/logo ‘SkypeSetup.exe’ aplication supaya senang nak cari di dalam hard disk / desktop anda). Skype yang di download dari internet akan disimpan di dalam komputer/PC kita dalam format begini : SkypeSetup.exe (lihat gambarajah di bawah). TAMAT PROSES DOWNLOAD Proses seterusnya …

“Sahabat Sejati Datangnya Dimasa Sulit”- Eddy Sunarjono

“Sahabat Sejati Datangnya Dimasa Sulit”- Eddy Sunarjono

Assalamualaikum, Rasanya masih tak terlambat utk CD post kan di sini tentang satu testimoni khas yg dikirim oleh pak Eddy dan sempena ulang tahun CD..katanya 🙂 memang testimoni ni diemailkan kepada CD pada malam ulang tahun CD, 29 Mei lepas. Terharu pun ada, anyway..thanks pak Eddy.. ok xnak buang masa, jom baca isi kandungan email pak Eddy ni; baca title …