Tutorial Membuat Website Dengan Dreamweaver

Tutorial Membuat Website Dengan Dreamweaver

Bismillah.. Bagi anda yang suka ‘menyusahkan diri sendiri’ untuk belajar sendiri cara-cara untuk membuat website menggunakan software Adobe Dreamweaver, di sini CD nak share dengan anda langkah demi langkah yang agak complicated (jika anda memang bermula dari ‘0’ la).. Tapi jika anda memang dah terer.. sure langkah-langkah ni sebenarnya mudah jer. Sebelum tu nak bagitahu yang siri Tutorial Dreamweaver dalam …

Menuju Puncak 3 @ MP3 Cipta Sejarah Tersendiri

Menuju Puncak 3 @ MP3 Cipta Sejarah Tersendiri

WOW..kali ni memang agak lama CD tak update blog ni.. dah masuk bulan March.. cepatnya masa berlalu.. ayat yg sangat biasa kita dengarkan.. :p  Kalau diikutkan memang dah tersangatlah terlewat CD post tentang event yang sangat  luar biasa meriah ni. Tapi takpe..itu bukan membataskan apa2 pun..bukan juga penghalang utk CD meneruskan aktiviti blogging ni.. Selagi CD bernafas, selagi itulah CD …