Umum

10 Punca KeGAGALan Peniaga Internet

By on 18/03/2013

Banyaknya peristiwa-peristiwa best yang CD nak kabo kat blog ni tapi banyak jugak komitmen lain yang buat CD ‘terlambat’ nak update. Tengah termenung nak post cerita yang mana dulu tiba-tiba terjumpa pulak post dari blog saudara ammarzahar.my . Isinya sangat BETUL! tepat sekali.. jadi CD tak tertahan rasanya nak share di blog ni. Sebelum tu […]

Continue Reading

Keluarga

10 Cara Berbakti Kepada Kedua Ibu Bapa Kita

By on 15/03/2013

Ketika sedang blogwalking CD terjumpa satu petikan tentang 10 Cara Berbakti kepada Kedua Ibu Bapa Kita. Tertarik pula nak kongsikan artikel ni di blog CD sendiri. Terdetik di hati untuk post tentang kisah kekeluargaan dan kasih sayang sesama ahli keluarga lebih-lebih lagi tentang berbakti kepada kedua orang tua kita sebab CD sendiri dah kehilangan arwah […]

Continue Reading