Balik Kampung Ambik Emak

Balik Kampung Ambik Emak

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Today CD balik kampung ambik my mom. Dah sebulan dah mak dok kat kampung jaga my nenek. Suddenly mak call suruh balik ambik dia. Yeyyyyy…. Rinduuu…. [internet slow la pulak nak upload foto my mom yang comel-nanti update lah] Doakan CD selamat pergi dan pulang… kepada geng2 #Ladyboss tu, nanti kita lepak together-gether lagi sambil berblogging …

Menang tapi merosakkan perhubungan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,   Nampaknya carian Google ke atas blog CD ni banyak berkaitan motivasi, so memandangkan lama tak update, CD nak update satu pesanan dari ‘viral’ message yang dari group WhatsApp family CD. Suka dengan mesej yang simple tapi padat! Ni pun kategori motivasi jugak tau.. Biasa kalau dalam pergaduhan ramai yang berebut nak menang. Kalau pertandingan lain …

Contest Komen Terbanyak OKTOBER 2014 di Blog CahayaDiana.com

Assalamualaikum & Salam Sejahtera, Ini adalah julung-julung kalinya CD nak anjurkan contest di blog kesayangan CD ni. Contest biasa jer.. Komen Terbanyak Oktober 2014. Tapi hadiahnya luar biasa.. kira luar biasa lah untuk blogger yg baru nak blaja buat contest mcm CD ni kan… In Shaa Allah jika sambutan menggalakkan CD akan bagi hadiah yang lebih luar biasa di masa-masa …