Keluarga

Balik Kampung Ambik Emak

By on 26/10/2014

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Today CD balik kampung ambik my mom. Dah sebulan dah mak dok kat kampung jaga my nenek. Suddenly mak call suruh balik ambik dia. Yeyyyyy…. Rinduuu…. [internet slow la pulak nak upload foto my mom yang comel-nanti update lah] Doakan CD selamat pergi dan pulang… kepada geng2 #Ladyboss tu, nanti kita […]

Continue Reading

Motivasi

Menang tapi merosakkan perhubungan

By on 19/10/2014

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,   Nampaknya carian Google ke atas blog CD ni banyak berkaitan motivasi, so memandangkan lama tak update, CD nak update satu pesanan dari ‘viral’ message yang dari group WhatsApp family CD. Suka dengan mesej yang simple tapi padat! Ni pun kategori motivasi jugak tau.. Biasa kalau dalam pergaduhan ramai yang berebut […]

Continue Reading