Artwork | Behind The Scenes | Slider

Video Newborn Photoshoot anak artis Malaysia

By on 04/06/2015

Today CD nak share beberapa koleksi video newborn photoshoot a.k.a video behind the scenes yang CD shoot dan edit sendiri ketika follow team The Photolicious. Video 1:Behind the scenes newborn photoshoot anak penyanyi Black, Khaleef Dayyan. Video 2: Baby Khawlah Al-Azwar, puteri sulung Diana Amir dan Habib Video 3: Newborn Photoshoot anak Beby Maembong, Prince […]

Continue Reading

Artis | Behind The Scenes | Event | Projek Video CDS | Slider

Videogirl tersepit di khalayak ramai

By on 03/06/2015

Today CD nak share beberapa koleksi foto ketika CD bersama team The Photolicious membuat Live Update event para artis. Menariknya CD sendiri tak perasan yang diri ni turut ‘ter-candid’ dalam foto tu. “Moment” tu yang rare tu.. Hahahaha…  Maklumlah.. kita ni videogirl jer. So selalu sedih sebab dalam video tu takde muka CD (sibuk nak […]

Continue Reading

Agama

Malam Nisfu Syaaban 1436 Hijrah (2015)

By on 02/06/2015

Malam Nisfu Sya’ban 1436 / 2015 – Dikesempatan ini CD ingin ucapkaan selamat menyambut malam Nisfu Sya’aban.   Kehadiran bulan Sya’aban menandakan kita semakin hampir dengan bulan Ramadhan 1436 H yang sangat dinanti-nanti seluruh umat Islam untuk kita beramal sebanyak-banyaknya.   Ketika ini kita sudah berada di pertengahan bulan Sya’ban. Tanggal 15 Sya’ban 1436 H […]

Continue Reading

Kasih ibu | Keluarga

Happy Belated Birthday untuk diri sendiri

By on 01/06/2015

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ Salam Sejahtera,   **Kesian betul dengan tajuk ni kan.. Wish birthday untuk diri sendiri pun ‘belated’. 🙂   Alhamdulillah.. Syukur yang tak terhingga dipanjatkan kepada Allah S.W.T kerana masih beri peluang kepada diri ini untuk menikmati kehidupan di dunia yang fana ni. Nikmat kehidupan yang tidak ternilai di samping insan-insan […]

Continue Reading