Video Newborn Photoshoot anak artis Malaysia

Today CD nak share beberapa koleksi video newborn photoshoot a.k.a video behind the scenes yang CD shoot dan edit sendiri ketika follow team The Photolicious. Video 1:Behind the scenes newborn photoshoot anak penyanyi Black, Khaleef Dayyan. Video 2: Baby Khawlah Al-Azwar, puteri sulung Diana Amir dan Habib Video 3: Newborn Photoshoot anak Beby Maembong, Prince Aisy.. anak sedara Emma Maembong. …

Videogirl tersepit di khalayak ramai

Today CD nak share beberapa koleksi foto ketika CD bersama team The Photolicious membuat Live Update event para artis. Menariknya CD sendiri tak perasan yang diri ni turut ‘ter-candid’ dalam foto tu. “Moment” tu yang rare tu.. Hahahaha…  Maklumlah.. kita ni videogirl jer. So selalu sedih sebab dalam video tu takde muka CD (sibuk nak interframe jugakkan). Tapi tanpa disedari… …

Malam Nisfu Syaaban 1436 Hijrah (2015)

Malam Nisfu Sya’ban 1436 / 2015 – Dikesempatan ini CD ingin ucapkaan selamat menyambut malam Nisfu Sya’aban.   Kehadiran bulan Sya’aban menandakan kita semakin hampir dengan bulan Ramadhan 1436 H yang sangat dinanti-nanti seluruh umat Islam untuk kita beramal sebanyak-banyaknya.   Ketika ini kita sudah berada di pertengahan bulan Sya’ban. Tanggal 15 Sya’ban 1436 H telah jatuh pada 2 Jun …

Happy Belated Birthday untuk diri sendiri

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ Salam Sejahtera,   **Kesian betul dengan tajuk ni kan.. Wish birthday untuk diri sendiri pun ‘belated’. 🙂   Alhamdulillah.. Syukur yang tak terhingga dipanjatkan kepada Allah S.W.T kerana masih beri peluang kepada diri ini untuk menikmati kehidupan di dunia yang fana ni. Nikmat kehidupan yang tidak ternilai di samping insan-insan yang CD sayang especially my …