Nak Produk Anda Viral? Guna Cara ni…

Nak Produk Anda Viral? Guna Cara ini : Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Artikel ni kak D copy and paste dari posting kak D baru-baru ni di fesbuk tapi edit sikitlah nak bagi sedap dibaca. Tak tahulah anda ‘bran’ ke tak untuk buat benda-benda macam ni. Hehehee.. apa-apa pun kak D sekadar berkongsi pengalaman… —– Dulu masa blajaq tentang periklanan.. lecturer bagitahu.. Salah satu …

Selamat Tahun Baru 2017 – VLog Pertama Recap Projek Video 2017

Selamat Tahun Baru 2017 – VLog Pertama Recap Projek Video 2017: Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Harap belum terlambat untuk kak D ucapkan Selamat Tahun Baru 2017. Alhamdulillah masih diberi peluang untuk terus bernafas hingga ke tahun 2017. Semoga kita semua lebih dikurniakan kehidupan yang lebih baik sepanjang 2017 ni. Alhamdulillah. Hari ini dalam sejarah.. hehehe.. Finally kak D berjaya jugak hasilkan Vlog …

Lepas ni dah tak nak solat lambat lagi

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terima kasih kepada pembaca setia blog CahayaDiana.com. Kalau sudi tinggalkanlah komen murni anda yer. Dah baca ke artikel sebelum ni iaitu tentang 7 Panduan Menghasilkan Proposal Dokumentari ?. Artikel tu dikongsi sebagai panduan diri sendiri jugak sebenarnya. Bagi yang ada idea nak hasilkan dokumentari boleh la refer panduan tu. Sebelum tu kalau sudi jom subscribe Youtube …