Fotografi

7 Gambar Kanak-Kanak Perempuan Paling Comel

Obsess sangat tengok gambar kanak-kanak comel. Siap buat koleksi lagi. Ni lah salah satu hobi CD. Alang-alang dah kumpul gambar kanak-kanak perempuan paling comel ni why not share di sini kan? .

 

Teringat masa kerja di kedai gambar dulu saya pernah buat Photo Album a.k.a Photobook. Paling suka buat gambar kanak-kanak . Percaya tak kalau kita ada masalah, tengok wajah ceria / keletah baby / kanak-kanak boleh buat hati kita sedikit ceria.

 

Boleh dijadikan salah satu terapi diri tu. Tak caya? Cuba tengok gambar-gambar di bawah ni untuk kategori kanak-kanak perempuan paling comel.

 

Gambar 1

 

 

Gambar 2:

 

Gambar 3:

 

Gambar 4:

 

Gambar 5:

Gambar 6:

 

Gambar 7:

Amacam comel tak? Kalau diikutkan banyak lagi. Tapi bagi 7 dah ler. Hehehee..

CahayaDiana

Cahaya Diana - A Lifestyle blogger | Also blogging about personal development, social media tips, family and friends and sharing about production industry. Currently fulltime film editor at No Name Films Factory. ::: Working Experience ➤ Film & Drama Editor @Metrowealth MIG; Script Writer & Graphic Designer @DoubleVision ::: Degree in Cinematography (UNIMAS)

9 Comments

  1. Memang comel. tengok je pun dah boleh tersenyum sorang2…
    Mohd Zarin ajak kita terjah…Tahu Susu Lembang BandungMy Profile

  2. Semuanya anak mek saleh…. melayu punye tak ade ke?
    sensasi2020 ajak kita terjah…Najib Razak Terkena Jangkitan E. ColiMy Profile

  3. Comelnyaaa.. suka kak anie tengok walaupun anak mat saleh pun xpe. nanti CD share gambar anak-anak tempatan pulak yer. Mana tahu hasilnya lebih menakjubkan. hehee..
    Kak Anie ajak kita terjah…Selamat Tahun Baru 2015 & Life Must Go On ..My Profile

  4. Memang sangat comelsss…

    Nanti kalo dah kawen dan ada rezeki preggy, tataplah pic ni hari-hari, mana tau terkenan muka diaorang…hehehe
    myliferia ajak kita terjah…Cara Hilangkan Parut Chicken Pox Yang Buruk Dengan CepatMy Profile

  5. comel-comel belaka anak kecil ini.
    Dr Fattah ajak kita terjah…Seksyen Pengetahuan Am Peperiksaan Separa PerubatanMy Profile

  6. Bila tengok gambar nie, terus teringat kat anak-anak kat rumah.
    Rindu.
    Tapi belum ada rezeki untuk anak perempuan lagi.
    AZENI AHMAD ajak kita terjah…Sepetang di TamanMy Profile

  7. Assalamualaikum..anak anak adalah amanah Allah kepada kita.Jadi didiklah dengan sempurna untuk dunia dan persiapan diakhirat.Nanti kita akan disoal disana.Takut takut kita didakwa oleh anak kita sendiri. Nauzubillah minzalik .Ini peringatan untuk diri kak Anie dan kita semua..
    Ya Allah tunjukkan kepada kami jalan yang lurus..aamiin yarabal a’lamin
    kak Anie ajak kita terjah…Wakaf Al-Quran Bantuan Bencana BanjirMy Profile

  8. Ya allah subhanallah sungguh cantik kanak2 ini

  9. comel sangat haih. suka nengok. hilang stres ni sekejap.
    ira ajak kita terjah…Keajaiban Perjalanan Hidup Seorang WanitaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge