CahayaDiana.com ®

💕 Coretan Hati Cik Editor - Bukan Blog Gosip Artis 💕
Fotografi

7 Gambar Kanak-Kanak Perempuan Paling Comel

08/01/2015

Obsess sangat tengok gambar kanak-kanak comel. Siap buat koleksi lagi. Ni lah salah satu hobi CD. Alang-alang dah kumpul gambar kanak-kanak perempuan paling comel ni why not share di sini kan? .

 

Teringat masa kerja di kedai gambar dulu saya pernah buat Photo Album a.k.a Photobook. Paling suka buat gambar kanak-kanak . Percaya tak kalau kita ada masalah, tengok wajah ceria / keletah baby / kanak-kanak boleh buat hati kita sedikit ceria.

 

Boleh dijadikan salah satu terapi diri tu. Tak caya? Cuba tengok gambar-gambar di bawah ni untuk kategori kanak-kanak perempuan paling comel.

 

Gambar 1

 

 

Gambar 2:

 

Gambar 3:

 

Gambar 4:

 

Gambar 5:

Gambar 6:

 

Gambar 7:

Amacam comel tak? Kalau diikutkan banyak lagi. Tapi bagi 7 dah ler. Hehehee..

  1. Assalamualaikum..anak anak adalah amanah Allah kepada kita.Jadi didiklah dengan sempurna untuk dunia dan persiapan diakhirat.Nanti kita akan disoal disana.Takut takut kita didakwa oleh anak kita sendiri. Nauzubillah minzalik .Ini peringatan untuk diri kak Anie dan kita semua..
    Ya Allah tunjukkan kepada kami jalan yang lurus..aamiin yarabal a’lamin
    kak Anie ajak kita terjah…Wakaf Al-Quran Bantuan Bencana BanjirMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge