Sunday, December 06, 2020
Fotografi

7 Gambar Kanak-Kanak Perempuan Paling Comel

Obsess sangat tengok gambar kanak-kanak comel. Siap buat koleksi lagi. Ni lah salah satu hobi CD. Alang-alang dah kumpul gambar kanak-kanak perempuan paling comel ni why not share di sini kan? .

 

Teringat masa kerja di kedai gambar dulu saya pernah buat Photo Album a.k.a Photobook. Paling suka buat gambar kanak-kanak . Percaya tak kalau kita ada masalah, tengok wajah ceria / keletah baby / kanak-kanak boleh buat hati kita sedikit ceria.

 

Boleh dijadikan salah satu terapi diri tu. Tak caya? Cuba tengok gambar-gambar di bawah ni untuk kategori kanak-kanak perempuan paling comel.

 

Gambar 1

 

 

Gambar 2:

 

Gambar 3:

 

Gambar 4:

 

Gambar 5:

Gambar 6:

 

Gambar 7:

Amacam comel tak? Kalau diikutkan banyak lagi. Tapi bagi 7 dah ler. Hehehee..

CahayaDiana

Cahaya Diana - A Lifestyle blogger | Also blogging about personal development, social media tips, family and friends and sharing about production industry. Currently fulltime film editor at No Name Films Factory. ::: Working Experience ➤ Film & Drama Editor @Metrowealth MIG; Script Writer & Graphic Designer @DoubleVision ::: Degree in Cinematography (UNIMAS)

9 thoughts on “7 Gambar Kanak-Kanak Perempuan Paling Comel

  1. Assalamualaikum..anak anak adalah amanah Allah kepada kita.Jadi didiklah dengan sempurna untuk dunia dan persiapan diakhirat.Nanti kita akan disoal disana.Takut takut kita didakwa oleh anak kita sendiri. Nauzubillah minzalik .Ini peringatan untuk diri kak Anie dan kita semua..
    Ya Allah tunjukkan kepada kami jalan yang lurus..aamiin yarabal a’lamin
    kak Anie ajak kita terjah…Wakaf Al-Quran Bantuan Bencana BanjirMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Back To Top