CahayaDiana.com ®

💕 Coretan Hati Cik Editor - Bukan Blog Gosip Artis 💕
Keluarga

Balik Kampung Ambik Emak

26/10/2014

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Today CD balik kampung ambik my mom. Dah sebulan dah mak dok kat kampung jaga my nenek. Suddenly mak call suruh balik ambik dia. Yeyyyyy…. Rinduuu….

[internet slow la pulak nak upload foto my mom yang comel-nanti update lah]

Doakan CD selamat pergi dan pulang… kepada geng2 #Ladyboss tu, nanti kita lepak together-gether lagi sambil berblogging lagi yea. Banyak projek LadyBoss nak run November ni.

Kepada peserta contest ‘Komen Terbanyak’ tu all the best diucapkan. Jangan putus asa. 5 days to go. Tak sabar nak tahu siapakah pemenang yang bertuah tuuu.. kikiki…

 

  1. hati2 kak CD, bila mak depan mata seronok je, tp bila mak tak de semua serba tak kena, nak2 pula kalau kita ni anak emak, sikit2 mak..emak yang prepare semua dari pakaian sampai makanan, dari kecik sampai besar.. walaupun hari2 jumpa mak still tak puas kan..

  2. Salam CD…. moga lepas rindu nanti bila dah ambil emak di kampung. Tak bawa sekali ke nenek CD tu. Kirim salam kat mereka semua. Moga mereka sihat sejahtera.

  3. Anak mana tak rindu kat emak. Lebih lagi bila berjauhan. Rindu serindu… rindunya…… bolehlah peluk erat-erat emak dan nenek bila dah sampai kat kampung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge