CahayaDiana.com ®

💕 Coretan Hati Cik Editor - Bukan Blog Gosip Artis 💕
Blogging | Vemma

Blog baru khas untuk bisnes Vemma iaitu VemmaLadyBoss.com

08/09/2014

Alhamdulillah…

Lahir sebuah lagi blog CD iaitu VemmaLadyBoss.com . Bunyi nama domain tu pun sure u all dah tahu kan bahawa blog tu khas untuk bisnes Vemma . Sebabnya blog CD yang ni lebih menjurus kepada perkara-perkara yang kurang formal.. or maybe agak sedikit merapu meraban… Jadi better CD create satu lagi blog yang lebih fokus kepada bisnes Vemma. So, segala info atau aktiviti Vemma CD akan update di sana yer.. Jemput lah melawat ke sana.. jangan malu2 atau segan. 😉
vemma_lady_boss_new_blogOk today nak post pependek jer sebab nak announce tentang blog ni jer. U all pun bukannya rajin membaca sangat kan? kan? kannn???..hahahaa.. Syok ooo..ada blog. Hehehee…. ok chaw..

Si kelam kabut..
** Diana***

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge