CahayaDiana.com ®

💕 Coretan Hati Cik Editor - Bukan Blog Gosip Artis 💕
Testimoni

CD Try new application on Facebook – Tripwow!

14/06/2011

Hi,

Post kali ni CD pun tak tau apa.. saja suka2 tengah dok layan my fanpage, tiba2 ternampak satu application slideshow mcm best ‘TripWow!’ ntah apa kebende tu.. CD hentam je la..saje2 try.. cuba u all tengok best tak function dia.. Slideshow memang la best kan tapi iklan2 dia tu la x blh belah.. apa2 pun xpe lah.. CD just cuba2 jer.. layankan ajerrr.. hehehee. Jom la layan jab..

 

 

 

 

Amacam? best tak? kalau best jom la share kt FB, cuba u all lak try create sndiri.. best jugak la.. heheee.. music dh siap ada ok la tu. keje2 editing skang dh semakin senang.. 🙂 Tinggal kita je nak atau xnak layan..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge