Keluarga LifeStyle My Life

Celebrate Birthday Amri di Pizza Hut

Rasanya inilah post yang pertama tentang family CD kut. Sebenarnya ni foto-foto tahun lepas (2013) masa kitorang celebrate birthday my youngest brother Khairul Amri Md Nor a.k.a Bob Amrey yang jatuh pada 25hb Feb.

“Selamat Hari Jadi adikku”… hehehee.. post tak kena time!  Dah lebih setahun kut. Birthday baru-baru ni tak buat apa-apa pun. Tapi seingat CD we all ada kat Puchong, rumah my brother  (#4).

Harap mahap lah adik no.. janji dapat Share one of our best moment especially time ni ada Mak sekali. Birthday Amri tapi Pizza Hut tu favourite my mom. Hahahahaa..

Makanan kegemaran my mom.. ;)
Makanan kegemaran my mom.. 😉

“Ok lah tu.. Lebih afdhal kita happy kan Mak sebab Mak lah yang bertarung nyawa melahirkan hang adik oi..”

Amri (kiri) & Amy (kanan) ... masing-masing kepala gila-gila..
Amri (kiri) & Amy (kanan) … masing-masing kepala gila-gila..
Empat beradik..eh..4 beranak.. eh.. 4 sekawan.. :D
Empat beradik..eh..4 beranak.. eh.. 4 sekawan.. 😀

Bukan senang nak kumpul macam ni selalu.. jauh sekali nak dapat berkumpul semua adik beradik. Maklumlah.. 9 orang semuanya. Dah besar-besar belaka and dah kawin, beranak pinak pulak tu.. Masing-masing dah ada komitmen lain. Hanya kami ber-3 jer yang masih solo… (cewaaahhh..promot sket).. Tapi CD not available tau.. Ops!

Oklah sebenarnya posting ni berlaku di saat-saat CD nak clearkan memory card di phone CD. Tetiba jumpa foto-foto lama yang best.. layan jer lah walaupun not on the right time. Who Cares?

PS: Happy Family ever!

CahayaDiana

Cahaya Diana - A Lifestyle blogger | Also blogging about personal development, social media tips, family and friends and sharing about production industry. Currently fulltime film editor at No Name Films Factory. ::: Working Experience ➤ Film & Drama Editor @Metrowealth MIG; Script Writer & Graphic Designer @DoubleVision ::: Degree in Cinematography (UNIMAS)

You may also like...

4 Comments

  1. ni bila pulak? hmmm… ain takde..

  2. mmg best kalau dapat berkumpul adik beradik..kalau semua ada lg bagus sbb mengecohkan keadaan..huhu

  3. nampak sempoi2 belake……..

  4. Assalamualaikum wrb wbt.

    Tak kisah gambar lama atau baru tapi yang penting kegembiraan yang jelas terpancar dapat berkumpul adik beradik
    kak Anie ajak kita terjah…Persahabatan Kerana Allah S.W.TMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge