CahayaDiana.com ®

💕 Coretan Hati Cik Editor - Bukan Blog Gosip Artis 💕
Memory Lane

Happy New Year 2012 dan & welcome to the real Cahaya Diana

05/01/2012

Hi,
Rasanya masih belum terlambat CD nak ucapkan Happy New Year 2012 walaupun hari ni dah 5hb January..heheheee..lewat 5 hari tu.. xpelah janji wish jugakkan. Sebab dah lama sangat tak update so banyak la yg ketinggalan. X kisah la janji update dan inilah post pertama CD dalam tahun ni. Insya Allah lepas  ni CD nak konsisten update blog tiap2 hari, xnak ada yg ketinggalan utk share citer2 best sepanjang perjalanan idup CD. Tapi belog CD ni dh berubah wajah..dulu CD nak jadikan ni blog CD dan bisnes Vemma sahaja tapi CD pun dh banyak website Vemma and semua pun dah power2 belaka. So, no hard selling dah Vemma ni ramai yg dah tahu kemantapan bisnes Vemma lebih2 lagi productnya yg sangat powerful xtau nak kata apa dah…

Ok berbalik kepada sambutan tahun 2012 ni pasti semua orang sebut pasal azam kan? Of course semua nak yg lebih baik drp tahun sebelumnya termasuklah CD sendiri. Ok sebelum kita citer tentang azam tahun baru CD apa kata CD imbas kembali peristiwa2 yg berlaku dalam hidup CD di than 2011…jeng jeng jeng..(maklumla x penah pn update blog ttg diri sndiri pd thn lepas)..hehehee..

Pembukaan tahun 2011 CD sambut bersama kak Zawiyah Hashim, 60…Diamond Leader yg lahir di dalam network CD dalam bisnes Vemma.. Kebetulan masa tu CD dapat jemputan oleh MiG utk ke Majlis Makan Malam…pada 26 January 2011 . Memang happy gila dia x sabar nak jumpa artis..heheheee.. Ok ini antara gambar2 we alls dgn artis masa Malam Penghargaan dan Penyampaian Bonus tu.

Kakak Zawiyahku ni dah 'sepasang' dah dgn Along si Raja Lawak. Aku dgn si Angah 'sesaiz'..hahahaaa...
Kak Zee dah memang gaya Artis @ Mak Datin pun ade gak..
me & Mia Sara.... boleh tahan sarat budak nih...
bersama Yana Samsudin.. Siti Kelembai MiG
with si cantik Lisa Surihani
Berdiri di sebelah Farid Kamil benar2 menginsafkan aku... Aku harus buat sesuatu.. ;-D
Yeaahhh..inilah dia boss MiG Sound Factory yg selalu tpekik tlolong kat aku masa keje..Now dah berdiri sama rendah dgn aku..hahahahaa....
Inilah x-boss aku yg paling Top, siapa tak kenal dgn Producer prolifik di Malaysia.. "Diana, now u boss..saya pun boss..!!" -David Teo, MiG CEO

Actually masa jd permanent staff MIG dulu CD xde perasaan nk bgambo dgn mana2 artis pun..hahahaa.. cer tanya editor2 yg masih permanent tu..memang x heran dgn artis ni sbb dh biasa tgk.. tapi tetiba bila dh x keje masa tu la rasa ruginya x begambo masa keje dlu..hahahaaa… boleyhhh?? maybe gak dulu x penah tjebak dgn dunia blogging..skang dh pndai berbelog ni nak ler sntiasa ada bahan kan..kahkahkahhhh…(mcm ketawa x ikhlas jer kan). So bila dh begambo ni biar post lelebeyh sket..tp dulu zaman2 jd editor bnyak kisah sedeyhhh sbnrnya..walaupun kekadang edit citer kelakar nak mampos ..org tgk blh gelak pecah perut..tp hakikatnya editor edit smpai nangisss wooo….(ada ler sebab nangis tu kan..hahahahaaaa….sssyyy..mana leh habaq kt sney..biarlah rahsia).

Actually aku nk kutip foto2 lama post sini kekonon buat ala2 imbasan tahun 2011 la.. tapi rasa malas la pulak sbb amik masa nk kumpul gambo2 tu kan. bnyk sgt..hahahaa… CD poyos!

Tentang azam 2012 lak…CD xnak citer banyak..Impian CD nak jadi jutawan!!! hahahahaaaa….sure korang baca tgelak2 jugakkan..kekonon CD berangan jer lebih.. xpe2.. I believe to see that.. I am next Millionaire.in 2012..

P/S: CD bukan mata duitan tau tapi adalah sebab CD nak jadi jutawan.. please doakan CD yer.. sekian tima kacehhh…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge