Tutorial

Jom Download Skype!

Langkah2 utk Download Skype..

Jom ke website ni dulu; www.skype.com

STEP 1

STEP 2

Download Skype

STEP 3

STEP 4

downloading skype into desktop
Window ‘Downloads’ akan terpapar. Tunggu sehingga proses ‘download’ selesai (biasanya tak sampai 1 minit).

PENTING!
(Kenalpasti icon/logo ‘SkypeSetup.exe’ aplication supaya senang nak cari di dalam hard disk / desktop anda).

Skype yang di download dari internet akan disimpan di dalam komputer/PC kita dalam format begini : SkypeSetup.exe (lihat gambarajah di bawah).

Image Skype Setup

TAMAT PROSES DOWNLOAD

Proses seterusnya ialah INSTALL SKYPE di dalam komputer anda. Jom klik di sini.

CahayaDiana

Cahaya Diana - A Lifestyle blogger | Also blogging about personal development, social media tips, family and friends and sharing about production industry. Currently fulltime film editor at No Name Films Factory. ::: Working Experience ➤ Film & Drama Editor @Metrowealth MIG; Script Writer & Graphic Designer @DoubleVision ::: Degree in Cinematography (UNIMAS)

You may also like...

1 Comment

  1. Emma dah mencuba, mmg best sebab kita dapat berkomunikasi dengan orang lain mcm dekat dengan kita je.
    jom try..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge