Seminar FB Ads Marketing bersama SifuFBads

Seminar FB Ads Marketing bersama SifuFBads

Untuk berjaya kita perlu ada mentor, sifu yang guide kita ke arah kejayaan. Kita sukar berjaya dengan sendiri. Mana ada orang yang berjaya tanpa bantuan sesiapa. Jika tidak banyak pun pasti akan ada walau sedikit. Disebalik kejayaan seseorang itu, pasti ada mentor yang memberi garis panduan atau menjadi tempat rujukan seseorang itu untuk mencapai kejayaannya. Mereka yang layak digelar mentor …

VFT 7 April 2012

VFT 7 April 2012

Hi, Memang lama giler CD tak berbelog nih..dh  lebih sebulan x hupdate..haihhh…xpelah janji hupdate jugak. Apakah Update terkini tentang CD? Hmmm..banyak tu memanglah banyak..tapi tak tercerita semuanya..tapi update yg paling best ialah Network CD semakin hari semakin grow.. Huh..memang layan buat Vemma ni.. Ok tapi topic kali ni adalah sempena dgn Video yg CD baru upload di Channel CD iaitu …

Menuju Puncak 3 @ MP3 Cipta Sejarah Tersendiri

Menuju Puncak 3 @ MP3 Cipta Sejarah Tersendiri

WOW..kali ni memang agak lama CD tak update blog ni.. dah masuk bulan March.. cepatnya masa berlalu.. ayat yg sangat biasa kita dengarkan.. :p  Kalau diikutkan memang dah tersangatlah terlewat CD post tentang event yang sangat  luar biasa meriah ni. Tapi takpe..itu bukan membataskan apa2 pun..bukan juga penghalang utk CD meneruskan aktiviti blogging ni.. Selagi CD bernafas, selagi itulah CD …

Roadshow Vemma di Melaka Full House!

Roadshow Vemma di Melaka Full House!

Ini adalah post pertama Eksklusif tentang Vemma yang CD post untuk tahun 2012. Vemma Roadshow di Melaka pada 19 January lalu. Siapa yang pegi untung dapat ilmu dari Jutawan Vemma ke-3, Presidential Razrul Anwar Rusli. 🙂 Pada hari kejadian, we all bertolak dari rumah CD di Setia Alam jam 2.00pm. Singgah di rumah kak Ani & terus betolak. CD dah …

Seminar Pemikiran Semula P.Ramlee 2003

Seminar Pemikiran Semula P.Ramlee 2003

Semalam lepas tengok citer Mr.Bean kat tv tu CD masih gelak tekekeh2.. Apahal lah dangan aku ni padahal memang dah hafal cerita ni. Tapi itulah betapa power dan hebatnya plot yang disampaikan oleh watak dan perwatakan.. memang bagi impak kuat kepada sesiapa sahaja yang menonton tak kiralah sama ada generasi baru atau lama.. cerita lawak jenaka Mr.Bean tetap evergreen. Dan …

VEMMA® NAMED AS FINALIST IN FOUR CATEGORIES IN 2011 AMERICAN BUSINESS AWARDS

9th annual Stevie® Awards will be presented on June 20 in New York City 05.12.2011– Scottsdale, AZ — Vemma was named a Finalist today in four different categories in the 2011 American Business Awards. The Finalist categories include BK Boreyko, for Executive of the Year — Health Products & Services; Corporate Social Responsibility Program of the Year — Up to …