Tuesday, February 18, 2020
Bisnes Motivasi pasif income Vemma

Top Tips From MLM Millionaires! Free advice….

Adakah anda mahu berjaya di dalam bisnes Vemma? Dah tentulah kan ..semuanya join Vemma untuk berjaya. Hanya yang takut sahaja tidak akan berbuat apa2 kerana takut gagal. Ini bermakna seseorang itu sudah berfikir untuk gagal.. Hanya orang yang berfikir untuk berjaya sahaja yang berani bertindak kerana… fikiran seseorang untuk berjaya akan membawa dirinya membuat tindakan2 […]

Read More
Bisnes Motivasi pasif income Vemma

ABC di Vemma…Mudah je..

Ambil pakej pilihan anda & semestinya Diamond Health Pack utk layak semua jenis bonus / income besar. Bayar secara online atau tunai berdasarkan harga pembelian produk. Call Vemma HQ utk mengesahkan pembayaran anda & call enroller anda juga. Dapatkan ID untuk mempromosi web percuma anda sendiri. Elak dari melakukan biz ini bersendirian atau membuat “landasan” […]

Read More
Bisnes Event Vemma

Menuju Puncak 3 @ MP3 Cipta Sejarah Tersendiri

WOW..kali ni memang agak lama CD tak update blog ni.. dah masuk bulan March.. cepatnya masa berlalu.. ayat yg sangat biasa kita dengarkan.. :p  Kalau diikutkan memang dah tersangatlah terlewat CD post tentang event yang sangat  luar biasa meriah ni. Tapi takpe..itu bukan membataskan apa2 pun..bukan juga penghalang utk CD meneruskan aktiviti blogging ni.. Selagi […]

Read More
Agama Artis Bisnes Motivasi

Pengasas dan Jutawan Sendayu Tinggi kini Pakai Purdah

Rasanya sudah ramai yang tahu tentang kesusahan lampau saya kerana banyak majalah menyiarkan cerita itu. Niat saya tiada lain, hanya mahu menjadi pencetus semangat untuk wanita di luar sana. Biar mereka tahu, sebagai manusia jangan terlalu mengharapkan orang lain untuk berjaya dalam hidup. Saya pernah jadi penoreh getah, sambil-sambil itu melakukan bermacam-macam kerja kampung untuk […]

Read More
Bisnes pasif income Vemma

Peluang buat pasif income bersama Cahaya Diana

Adakah anda selalu mengalami situasi ini? Poket kering di tengah bulan? Sentiasa dikelilingi hutang? Duit gaji habis bayar hutang? Bekerja 8.00pg – 5.00ptg dan perlu menempuh jam setiap hari? Bosan dengan arahan bos yang sesuka hati? …PENINGKAN??? bertambah STRESS nampaknya… Heheheeee…itulah yang saya alami 2 tahun yang lalu.. Memang takkan ada kesudahan kalau kita tak buat […]

Read More
Back To Top