Monday, October 21, 2019
Blogger Blogging

Senarai Rakan Blogger dari “Best Blogger Network”

Dunia blogging takkan seronok tanpa rakan-rakan blogger. Selain dari rakan-rakan baru yang CD kenal dalam aktiviti harian, CD pun ada beberapa rakan ‘maya’ yang selalu bertegur sapa hampir setiap hari walaupun kami tak pernah jumpa. Memang banyak saluran sosial media ni, tapi salah satu platform yang CD suka ialah whatsapp group dari rakan-rakan blogger yang […]

Read More
Blogging Event Seminar Umum

Seminar Buat Duit Affiliate Dengan Blog

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,   Lamaaanyaaaa..tak hapdate belog  ni. Alahai.. Apa-apa pun CD tetap semangat untuk teruskan dunia blogging. Tak caya? Buktinya… esok CD tetap akan join jugak Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog anjuran Denaihati.com bersama Karangkraf. Esok dah nak seminar malam ni baru CD post kan? Bagusnyerrr… takpe “busy” lah katakannnn…  Ni pun lepas […]

Read More
Blogging

Betul ke buang Ping Busuk boleh hilangkan Malware ?

Tadi saya blogwalking ke blog heroborneo . Betul ke buang Ping Busuk boleh hilangkan Malware? Alamak.. tapi Ping Busuk jugak membantu saya untuk dapatkan traffic. Maklum la.. untuk blogger yang tak berapa nak berblogging sangat macam saya nie.. harap kan benda-benda macam tu lah membantu. Tapi setakat ni takde pulak masalah Malware macam yang dinyatakan […]

Read More
Blogging Vemma

Blog baru khas untuk bisnes Vemma iaitu VemmaLadyBoss.com

Alhamdulillah… Lahir sebuah lagi blog CD iaitu VemmaLadyBoss.com . Bunyi nama domain tu pun sure u all dah tahu kan bahawa blog tu khas untuk bisnes Vemma . Sebabnya blog CD yang ni lebih menjurus kepada perkara-perkara yang kurang formal.. or maybe agak sedikit merapu meraban… Jadi better CD create satu lagi blog yang lebih […]

Read More
Back To Top