Photo Manipulation

Photo Manipulation

Biasanya kalau sebut pasal photo manipulation, orang akan guna photo yang sama dan enhancekan photo tu jer atau tambah apa2 efek. Tapi kali ni CD tak tau nak panggil apa sebab CD hanya crop foto tu n totally ubah background sahaja..hahahaa.. Untuk dapatkan mood yang ceria, CD pilih action yang ceria nampak meriah gitu. then letak warna warni kekonon lighting …

Logo Editors Club of Malaysia @PROFIMA

Logo Editors Club of Malaysia @PROFIMA

Hari ni CD seharian di rumah jer sebab banyak kijer di my ‘Home Office’..  Today xde bahan sangat tapi nak share2 dengan para2 video editor malaysia a.k.a video cutter yang belum menyertai group Editors Club of Malaysia @PROFIMA jom lah join reramai.. kat sini banyak manfaatnya utk semua editor. Di sini tempat platform untuk para editor 1 Malaysia berkumpul dan …