Hobi | Umum

Melukis Mural di Sek. Keb. Seafield

By on 15/04/2014

Di satu petang yang indah… CD saje singgah nak jumpa my sister (Noor Azimah #6) yang mengajar di SK Seafield, USJ 6. After call bagitahu nak datang sekolah dia, dengar suara my sister excited semacam suruh CD datang sana. Bila sampai rupa-rupanya my sister tengah ‘touch up’ lukisan mural yang dilukis oleh orang lama di […]

Continue Reading

Hobi | Keluarga | Kesihatan | LifeStyle | my Journey | My Life | Vemma | Verve

Jom Swimming bersama Diana dan Shiha

By on 07/04/2014

Last week, hari Selasa, bersamaan 1 April.. CD bawa Mak and my brother Amy pegi Port Dickson. Plan yang spontan dengan Shiha. Actually was my idea sebab CD rasa nak ber’cuti-cuti Malaysia’. Maklumlah.. tahun 2014 ni kan adalah tahun melawat Malaysia. So, apa kata kita bercuuuuutiiii jer sepanjang tahun ni. Nak tak? Hahahahaaa… cuti-cuti dalam […]

Continue Reading

Bisnes | Event | Hobi | Memory Lane | Motivasi | Online Training | Periklanan

Seminar FB Ads Marketing bersama SifuFBads

By on 23/02/2013

Untuk berjaya kita perlu ada mentor, sifu yang guide kita ke arah kejayaan. Kita sukar berjaya dengan sendiri. Mana ada orang yang berjaya tanpa bantuan sesiapa. Jika tidak banyak pun pasti akan ada walau sedikit. Disebalik kejayaan seseorang itu, pasti ada mentor yang memberi garis panduan atau menjadi tempat rujukan seseorang itu untuk mencapai kejayaannya. […]

Continue Reading