Hobi | Keluarga | Kesihatan | LifeStyle | my Journey | My Life | Vemma | Verve

Jom Swimming bersama Diana dan Shiha

By on 07/04/2014

Last week, hari Selasa, bersamaan 1 April.. CD bawa Mak and my brother Amy pegi Port Dickson. Plan yang spontan dengan Shiha. Actually was my idea sebab CD rasa nak ber’cuti-cuti Malaysia’. Maklumlah.. tahun 2014 ni kan adalah tahun melawat Malaysia. So, apa kata kita bercuuuuutiiii jer sepanjang tahun ni. Nak tak? Hahahahaaa… cuti-cuti dalam […]

Continue Reading

Keluarga | Kesihatan | LifeStyle | My Family | My Life

Cuti Sekolah bersama Amir Amirah Ali di Shah Alam -Part 1

By on 28/03/2014

Sebelum tu nak introduce sikit watak ahli keluarga yang terdapat di dalam entry kali ni ialah keluarga Kak Your (kakak CD #4), bersama suaminya Abang Li (my brother-in-law..) dan anak-anak sedara CD.. Kakak, Kak Ngah, Amir & Najihah. ********** Cuti sekolah lalu, Kak Your satu familynya datang dari Melaka, lepas menghadiri jemputan kahwin anak sedara […]

Continue Reading

Kesihatan

Program Pemakanan Vemma

By on 10/09/2013

Vemma menawarkan suatu rumusan cecair berkuasa yang memudahkan pengambilan vitamin,mineral dan antioksidan yang anda perlukan demi membentuk satu asas pemakanan yang kukuh. Ia mempunyai sifat bioketersediaan yang lebih baik daripada kaplet atau tablet, lebih mudah diambil dan rasa lebih enak.   Kita memerlukan… 2 biji oren untuk menyamai jumlah vitamin C 9 biji avocado untuk […]

Continue Reading

Kesihatan

Pilihan Makanan yang Lebih Sihat Untuk Anak Anda

By on 04/09/2013

Saya bukanlah pakar untuk membicarakan soal Pilihan Makanan yang lebih Sihat untuk Anak Anda. Cuma pada entry kali ni CD nak kongsikan sedit info yang diperolehi dari majalan Vemma Asia Succes tentang pemakanan sihat untuk kanak-kanak.   Ilmu tentang penjagaan makanan sihat ni perlu diterapkan di awal-awal lagi ketika  kanak-kanak itu masih lagi kanak-kanak.. bak […]

Continue Reading