Saturday, December 14, 2019
Blog Review LifeStyle sponsored post Umum

Nak jimat belanja di Musim Perayaan ? Jom membeli belah di pasaraya borong Segi Fresh

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Menjelang musim perayaan, ramai yang berbelanja sakan bagi membuat persediaan menyambut Aidilfitri. CD pun tak ketinggalan. Dalam usaha berjimat cermat ni, kenalah bijak berbelanja bukan? Jadi, kali ni CD nak share pengalaman membeli belah di pasaraya borong Segi Fresh, yang menawarkan harga yang sangat berpatutan dan sangat berbaloi. Alkisahnya CD stay […]

Read More
Hobi Keluarga Kesihatan LifeStyle my Journey My Life Vemma Verve

Jom Swimming bersama Diana dan Shiha

Last week, hari Selasa, bersamaan 1 April.. CD bawa Mak and my brother Amy pegi Port Dickson. Plan yang spontan dengan Shiha. Actually was my idea sebab CD rasa nak ber’cuti-cuti Malaysia’. Maklumlah.. tahun 2014 ni kan adalah tahun melawat Malaysia. So, apa kata kita bercuuuuutiiii jer sepanjang tahun ni. Nak tak? Hahahahaaa… cuti-cuti dalam […]

Read More
Keluarga LifeStyle My Life

Celebrate Birthday Amri di Pizza Hut

Rasanya inilah post yang pertama tentang family CD kut. Sebenarnya ni foto-foto tahun lepas (2013) masa kitorang celebrate birthday my youngest brother Khairul Amri Md Nor a.k.a Bob Amrey yang jatuh pada 25hb Feb. “Selamat Hari Jadi adikku”… hehehee.. post tak kena time!  Dah lebih setahun kut. Birthday baru-baru ni tak buat apa-apa pun. Tapi […]

Read More
Keluarga Kesihatan LifeStyle My Family My Life

Cuti Sekolah bersama Amir Amirah Ali di Shah Alam -Part 1

Sebelum tu nak introduce sikit watak ahli keluarga yang terdapat di dalam entry kali ni ialah keluarga Kak Your (kakak CD #4), bersama suaminya Abang Li (my brother-in-law..) dan anak-anak sedara CD.. Kakak, Kak Ngah, Amir & Najihah. ********** Cuti sekolah lalu, Kak Your satu familynya datang dari Melaka, lepas menghadiri jemputan kahwin anak sedara […]

Read More
LifeStyle

Chatime, Ireland’s Potato, IKEA Meatball..with Shiha..

Pada hari Jumaat lepas..di saat warga kota sedang bekerja dan terkejar2 tak sabar2 nak balik kampung sebab Chinese New Year, CD & my friend, Shiha tetiba terfikir untuk lepak jalan2 cari makan. That day we all ada appointment dengan salah sorang yang telah menghubungi CD di talian hot CD ni 🙂 . Hahahaa..katanya serius nak […]

Read More
Back To Top