Seminar FB Ads Marketing bersama SifuFBads

Seminar FB Ads Marketing bersama SifuFBads

Untuk berjaya kita perlu ada mentor, sifu yang guide kita ke arah kejayaan. Kita sukar berjaya dengan sendiri. Mana ada orang yang berjaya tanpa bantuan sesiapa. Jika tidak banyak pun pasti akan ada walau sedikit. Disebalik kejayaan seseorang itu, pasti ada mentor yang memberi garis panduan atau menjadi tempat rujukan seseorang itu untuk mencapai kejayaannya. Mereka yang layak digelar mentor …

Seminar Pemikiran Semula P.Ramlee 2003

Seminar Pemikiran Semula P.Ramlee 2003

Semalam lepas tengok citer Mr.Bean kat tv tu CD masih gelak tekekeh2.. Apahal lah dangan aku ni padahal memang dah hafal cerita ni. Tapi itulah betapa power dan hebatnya plot yang disampaikan oleh watak dan perwatakan.. memang bagi impak kuat kepada sesiapa sahaja yang menonton tak kiralah sama ada generasi baru atau lama.. cerita lawak jenaka Mr.Bean tetap evergreen. Dan …

Happy New Year 2012 dan & welcome to the real Cahaya Diana

Happy New Year 2012 dan & welcome to the real Cahaya Diana

Hi, Rasanya masih belum terlambat CD nak ucapkan Happy New Year 2012 walaupun hari ni dah 5hb January..heheheee..lewat 5 hari tu.. xpelah janji wish jugakkan. Sebab dah lama sangat tak update so banyak la yg ketinggalan. X kisah la janji update dan inilah post pertama CD dalam tahun ni. Insya Allah lepas  ni CD nak konsisten update blog tiap2 hari, …