Tuesday, October 22, 2019
Hobi Keluarga Kesihatan LifeStyle my Journey My Life Vemma Verve

Jom Swimming bersama Diana dan Shiha

Last week, hari Selasa, bersamaan 1 April.. CD bawa Mak and my brother Amy pegi Port Dickson. Plan yang spontan dengan Shiha. Actually was my idea sebab CD rasa nak ber’cuti-cuti Malaysia’. Maklumlah.. tahun 2014 ni kan adalah tahun melawat Malaysia. So, apa kata kita bercuuuuutiiii jer sepanjang tahun ni. Nak tak? Hahahahaaa… cuti-cuti dalam […]

Read More
my Journey My Life Testimoni

“Sahabat Sejati Datangnya Dimasa Sulit”- Eddy Sunarjono

Assalamualaikum, Rasanya masih tak terlambat utk CD post kan di sini tentang satu testimoni khas yg dikirim oleh pak Eddy dan sempena ulang tahun CD..katanya 🙂 memang testimoni ni diemailkan kepada CD pada malam ulang tahun CD, 29 Mei lepas. Terharu pun ada, anyway..thanks pak Eddy.. ok xnak buang masa, jom baca isi kandungan email […]

Read More
Back To Top