Jom Swimming bersama Diana dan Shiha

Last week, hari Selasa, bersamaan 1 April.. CD bawa Mak and my brother Amy pegi Port Dickson. Plan yang spontan dengan Shiha. Actually was my idea sebab CD rasa nak ber’cuti-cuti Malaysia’. Maklumlah.. tahun 2014 ni kan adalah tahun melawat Malaysia. So, apa kata kita bercuuuuutiiii jer sepanjang tahun ni. Nak tak? Hahahahaaa… cuti-cuti dalam Malaysia jer lah. Kami gerak …

“Sahabat Sejati Datangnya Dimasa Sulit”- Eddy Sunarjono

“Sahabat Sejati Datangnya Dimasa Sulit”- Eddy Sunarjono

Assalamualaikum, Rasanya masih tak terlambat utk CD post kan di sini tentang satu testimoni khas yg dikirim oleh pak Eddy dan sempena ulang tahun CD..katanya 🙂 memang testimoni ni diemailkan kepada CD pada malam ulang tahun CD, 29 Mei lepas. Terharu pun ada, anyway..thanks pak Eddy.. ok xnak buang masa, jom baca isi kandungan email pak Eddy ni; baca title …