Bisnes | pasif income

Teka Apa Bisnes Yang Bertahan Lama ?

By on 17/02/2016

Assalamualaikum & Salam Sejahtera… CD yakin ramai yg datang ke blog ni hari ni sebab dapat email marketing dari Tok Bomoh Website (memandai jer CD tambah ‘tok’ yer). Tak lain tak bukan Tuan Alimuddin Shahid. Hehehee.. Terkejut jugak sebenarnya sebab tetiba terbaca email yang ada cerita tentang CD dari ‘tokmoh’ ni.. (tokmoh la pulak yerr.. […]

Continue Reading

Bisnes | My Training | Online Training | pasif income | Vemma

Training Online Khas Untuk ‘Geng Surirumah’

By on 08/02/2013

Hi kawan2 CD di blog CahayaDiana.com ni.. Tomorrow I’ll do my own training only for  Cahaya Diana Network.. If nak join apa kata daftar percuma jer dulu di SINI. Whatever it is..memang banyak yang akan CD cover esok termasuklah bagaimana nak memprospek Vemma khas untuk Geng Surirumah yang memang tengah meletup2 sekarang. By the way.. […]

Continue Reading

Bisnes | Motivasi | pasif income | Vemma

Top Tips From MLM Millionaires! Free advice….

By on 25/05/2012

Adakah anda mahu berjaya di dalam bisnes Vemma? Dah tentulah kan ..semuanya join Vemma untuk berjaya. Hanya yang takut sahaja tidak akan berbuat apa2 kerana takut gagal. Ini bermakna seseorang itu sudah berfikir untuk gagal.. Hanya orang yang berfikir untuk berjaya sahaja yang berani bertindak kerana… fikiran seseorang untuk berjaya akan membawa dirinya membuat tindakan2 […]

Continue Reading

Bisnes | Motivasi | pasif income | Vemma

ABC di Vemma…Mudah je..

By on

Ambil pakej pilihan anda & semestinya Diamond Health Pack utk layak semua jenis bonus / income besar. Bayar secara online atau tunai berdasarkan harga pembelian produk. Call Vemma HQ utk mengesahkan pembayaran anda & call enroller anda juga. Dapatkan ID untuk mempromosi web percuma anda sendiri. Elak dari melakukan biz ini bersendirian atau membuat “landasan” […]

Continue Reading

Bisnes | pasif income | Vemma

Peluang buat pasif income bersama Cahaya Diana

By on

Adakah anda selalu mengalami situasi ini? Poket kering di tengah bulan? Sentiasa dikelilingi hutang? Duit gaji habis bayar hutang? Bekerja 8.00pg – 5.00ptg dan perlu menempuh jam setiap hari? Bosan dengan arahan bos yang sesuka hati? …PENINGKAN??? bertambah STRESS nampaknya… Heheheeee…itulah yang saya alami 2 tahun yang lalu.. Memang takkan ada kesudahan kalau kita tak buat […]

Continue Reading