Hobi | Keluarga | Kesihatan | LifeStyle | my Journey | My Life | Vemma | Verve

Jom Swimming bersama Diana dan Shiha

By on 07/04/2014

Last week, hari Selasa, bersamaan 1 April.. CD bawa Mak and my brother Amy pegi Port Dickson. Plan yang spontan dengan Shiha. Actually was my idea sebab CD rasa nak ber’cuti-cuti Malaysia’. Maklumlah.. tahun 2014 ni kan adalah tahun melawat Malaysia. So, apa kata kita bercuuuuutiiii jer sepanjang tahun ni. Nak tak? Hahahahaaa… cuti-cuti dalam […]

Continue Reading

Vemma

Jom Mulakan Hari Anda dengan Vemma!

By on 09/09/2013

“Perlukan alternative untuk meningkatkan tenaga anda sepanjang hari? Tidak perlu tercari-cari lagi kerana VeMMA menawarkan satu solusi semulajadi untuk anda.” Chewaahhh..ayat iklan tu. Tapi percayalah kerana ianya benaaarrrr… Kita selalu dengar ayat macam ni… “Apa yang anda makan, membentuk diri anda hari ini” Tapi hari ni CD nak tukar sikit kata-kata tu.. hmmm.. tukar macam […]

Continue Reading

Vemma

Meriahnya Open House Raya Vemma 2013

By on 08/09/2013

Alhamdulillah selesai sudah sambutan Open House Raya Vemma semalam ~ 7 Sept 2013. Event bermula jam 6.00 pm dan berakhir jam 10 malam. Meriah sungguh sambutan kali ni. Mana taknya.. banyak hadiah2 lucky draw yang disediakan. Bukan tu jer.. ada yang dapat duit raya dari our Mr. CEO Kenneth Koh. Hmmm.. apa lagi..apa lagi.. Oooo..game2 […]

Continue Reading

Ads | Verve

Verve! Bukan Sekadar Minuman Tenaga

By on 01/09/2013

Setelah pelancaran Verve! – ‘Minuman Tenaga Super Sihat’ (Insanely Healthy Energy Drink) baru-baru ini di rantau Asia, kami mendapat feedback yang luar biasa. Rasanya yang sangat sedap menambahkan lagi permintaan terhadap produk ini. Di samping itu, ramai juga yang bertanyakan tentang khasiat Verve serta kandungan yang terdapat di dalamnya. Di sini saya akan menerangkan serba […]

Continue Reading

Bisnes | My Training | Online Training | pasif income | Vemma

Training Online Khas Untuk ‘Geng Surirumah’

By on 08/02/2013

Hi kawan2 CD di blog CahayaDiana.com ni.. Tomorrow I’ll do my own training only for  Cahaya Diana Network.. If nak join apa kata daftar percuma jer dulu di SINI. Whatever it is..memang banyak yang akan CD cover esok termasuklah bagaimana nak memprospek Vemma khas untuk Geng Surirumah yang memang tengah meletup2 sekarang. By the way.. […]

Continue Reading

Bisnes | Motivasi | pasif income | Vemma

Top Tips From MLM Millionaires! Free advice….

By on 25/05/2012

Adakah anda mahu berjaya di dalam bisnes Vemma? Dah tentulah kan ..semuanya join Vemma untuk berjaya. Hanya yang takut sahaja tidak akan berbuat apa2 kerana takut gagal. Ini bermakna seseorang itu sudah berfikir untuk gagal.. Hanya orang yang berfikir untuk berjaya sahaja yang berani bertindak kerana… fikiran seseorang untuk berjaya akan membawa dirinya membuat tindakan2 […]

Continue Reading