Blog baru khas untuk bisnes Vemma iaitu VemmaLadyBoss.com

Alhamdulillah… Lahir sebuah lagi blog CD iaitu VemmaLadyBoss.com . Bunyi nama domain tu pun sure u all dah tahu kan bahawa blog tu khas untuk bisnes Vemma . Sebabnya blog CD yang ni lebih menjurus kepada perkara-perkara yang kurang formal.. or maybe agak sedikit merapu meraban… Jadi better CD create satu lagi blog yang lebih fokus kepada bisnes Vemma. So, …

Jom Swimming bersama Diana dan Shiha

Last week, hari Selasa, bersamaan 1 April.. CD bawa Mak and my brother Amy pegi Port Dickson. Plan yang spontan dengan Shiha. Actually was my idea sebab CD rasa nak ber’cuti-cuti Malaysia’. Maklumlah.. tahun 2014 ni kan adalah tahun melawat Malaysia. So, apa kata kita bercuuuuutiiii jer sepanjang tahun ni. Nak tak? Hahahahaaa… cuti-cuti dalam Malaysia jer lah. Kami gerak …

Jom Mulakan Hari Anda dengan Vemma!

Jom Mulakan Hari Anda dengan Vemma!

“Perlukan alternative untuk meningkatkan tenaga anda sepanjang hari? Tidak perlu tercari-cari lagi kerana VeMMA menawarkan satu solusi semulajadi untuk anda.” Chewaahhh..ayat iklan tu. Tapi percayalah kerana ianya benaaarrrr… Kita selalu dengar ayat macam ni… “Apa yang anda makan, membentuk diri anda hari ini” Tapi hari ni CD nak tukar sikit kata-kata tu.. hmmm.. tukar macam ni pulak. “Apa yang anda …

Verve! Bukan Sekadar Minuman Tenaga

Verve! Bukan Sekadar Minuman Tenaga

Setelah pelancaran Verve! – ‘Minuman Tenaga Super Sihat’ (Insanely Healthy Energy Drink) baru-baru ini di rantau Asia, kami mendapat feedback yang luar biasa. Rasanya yang sangat sedap menambahkan lagi permintaan terhadap produk ini. Di samping itu, ramai juga yang bertanyakan tentang khasiat Verve serta kandungan yang terdapat di dalamnya. Di sini saya akan menerangkan serba sedikit berkaitan kandungan Verve yang …

Bina Kejayaan Anda bersama Perniagaan Vemma yang Hebat!

Bina Kejayaan Anda bersama Perniagaan Vemma yang Hebat!

Tahukah anda bahawa sekitar lima tahun ini, ekonomi dunia sedikit lembap. Tahun ini (2013), kita diberi amaran bahawa keadaan ini akan menjadi semakin teruk dan turut menjejaskan ekonomi di Asia. Para usahawan unggul turut bimbang terhadap ekonomi yang tidak stabil ini. Namun situasi ini tidak berlaku di Vemma! Pada tahun 2012, jumlah jualan Vemma di seluruh dunia menunjukkan peningkatan 30% …

Training Online Khas Untuk ‘Geng Surirumah’

Training Online Khas Untuk ‘Geng Surirumah’

Hi kawan2 CD di blog CahayaDiana.com ni.. Tomorrow I’ll do my own training only for  Cahaya Diana Network.. If nak join apa kata daftar percuma jer dulu di SINI. Whatever it is..memang banyak yang akan CD cover esok termasuklah bagaimana nak memprospek Vemma khas untuk Geng Surirumah yang memang tengah meletup2 sekarang. By the way.. CD nak post yang ini …

Top Tips From MLM Millionaires! Free advice….

Top Tips From MLM Millionaires! Free advice….

Adakah anda mahu berjaya di dalam bisnes Vemma? Dah tentulah kan ..semuanya join Vemma untuk berjaya. Hanya yang takut sahaja tidak akan berbuat apa2 kerana takut gagal. Ini bermakna seseorang itu sudah berfikir untuk gagal.. Hanya orang yang berfikir untuk berjaya sahaja yang berani bertindak kerana… fikiran seseorang untuk berjaya akan membawa dirinya membuat tindakan2 ke arah kejayaan.. Ok post …

ABC di Vemma…Mudah je..

ABC di Vemma…Mudah je..

Ambil pakej pilihan anda & semestinya Diamond Health Pack utk layak semua jenis bonus / income besar. Bayar secara online atau tunai berdasarkan harga pembelian produk. Call Vemma HQ utk mengesahkan pembayaran anda & call enroller anda juga. Dapatkan ID untuk mempromosi web percuma anda sendiri. Elak dari melakukan biz ini bersendirian atau membuat “landasan” baru. Follow enroller dan leader2 …