Contest

Keputusan Pemenang Contest Komen Terbanyak dan Extra Giveaway Verve Remix

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Waahhh.. terujanya CD baca komen-komen u all. Tak terbalas. Tapi In Shaa Allah akan CD jawab beberapa soalan dari u all nanti.

Hari ni baru dapat online dengan tenang and CD nak ambik masa utk balas komen u all. Terima Kasih yang tak terhingga buat rakan blogger semua yang support contest pertama CD ni..

Bersempena pelancaran produk minuman tenaga Verve Remix yang akan diadakan pada 9 November ini , CD akan lanjutkan lagi tempoh contest Komen Terbanyak ni sehingga 8 November 2014 (11.59 PM), Sebelum pukul 12 tengah malam.

Tujuan contest ni dilanjutkan sebab CD belum mendapat calon pememang  tempat ke-3 kerana setakat ini yang berjaya komen lebih dari 100 ialah Kamil Salleh dan Emma Tahir sahaja. Ini bermakna, pemenang bagi contest ini telah pun ditetapkan iaitu:

  1. Kamil Salleh :: 137 komen
  2. Emma Tahir /Emma  :: 108 komen

Tahniah diucapkan kepada kedua2nya.

Adakah ShimaSignature :: 80 akan berjaya menduduki tempat ke-3? Syarat minimum 100 komen belum dipenuhi, jadi kepada kak Shima.. go go go..!! sikit lagi. Tapi yang lain-lain masih ada peluang untuk merebut tempat ke-3.

Walau bagaimanapun, ada satu lagi berita baik di sini. Memandangkan objektif contest ni diadakan adalah untuk memperkenalkan produk Verve Remix di kalangan blogger semua. Jadi, CD nak adakan Giveaway produk Verve Remix (2 tin setiap orang) kepada peserta yang menduduki tempat ke-4 hingga 10.. Amacam? Ok tak?

 

Syarat untuk mendapat Giveaway minuman tenaga Verve Remix:

  • Minimum komen: 50 komen
  • Hanya komentator yang berada di tempat ke-4 hingga 10 sahaja.

 

Buat masa ni, peserta yang berada di kedudukan ke-4 hingga 10 ialah;

 

 

Kedudukan ini belum melayakkan anda untuk menerima Giveaway Verve Remix kerana tempoh contest dilanjutkan hingga 8 November (11.59 PM). Senarai nama yang layak menerima Giveaway akan diumumkan semasa hari pelancaran Verve Remix pada 9 November ini. Hahahaaa…memang pelik kan contest CD buat ni. Siap ada tambahan  Giveaway lagi.

 

TAHNIAH KEPADA SEMUA KOMENTATOR DI BLOG CAHAYADIANA.COM

 

Contest Seterusnya…

Untuk Contest seterusnya, CD akan adakan contest berbentuk review tentang produk Verve Remix. Ini pun dapat idea dari blogger otai Kamil Salleh.. yg juga pengkomen terbanyak di blog denaihati.com . Thanks bro Kamil Salleh.

Dalam masa terdekat (selepas pelancaran Verve Remix) CD akan sediakan info lengkap tentang produk Verve Remix dari segi khasiat, harga, cara untuk mendapatkannya secara PERCUMA dan banyak lagi. In Shaa Allah hadiah kali ni lebih menarik dan ‘berwarna warni’.. heheheee…

Jadi, stay tune dengan blog CD. Salam ukhuwah kepada semua blogger tegar dan pembaca.. Sebarang soalan sila tinggalkan pada ruangan komen di bawah.

 

PS: Jika anda pun ada buat contest di blog anda, bagi la hint2 kat CD sebab CD pun minat nak join contest u all jugak. Jangan lupa follow CD di; Twitter, FB, IG, G+ dan Subscribe my Youtube Channel jugak yer.. Untuk Exhchange Link, sila klik di sini.

CahayaDiana

Cahaya Diana - A Lifestyle blogger | Also blogging about personal development, social media tips, family and friends and sharing about production industry. Currently fulltime film editor at No Name Films Factory. ::: Working Experience ➤ Film & Drama Editor @Metrowealth MIG; Script Writer & Graphic Designer @DoubleVision ::: Degree in Cinematography (UNIMAS)

You may also like...

144 Comments

  1. Wah…. ada penambahan hari untuk peserta lagi. Yang dah berjaya tempat pertama boleh tambah komen lagi ke?. Bagus juga cadangan saya, menjadi satu pengumuman yg penting. Bolehlah join contest review di masa akan datang.

    1. CahayaDiana says:

      Yer abg Kamil.. Tahniah dapat tempat pertama. senang jer kan contest ni? hehehee.. Of course lah blh komen lagi.. takpe tempat pertama dan ke-2 dah di lock . so kalau ada next peserta yang komen lebih banyak dari abg pun tetap dikira dapat Giveaway sebab kena fair and square la dgn peserta yg dah spend banyak masa komen di blog saya ni kan.. heheheee..

      1. Yup…. saya setuju sangat-sangat tu… jgn risau, saya akan sentiasa datang sini bagi support apa saja idea atau info berkaitan produk Verve Remix dan sebagainya. Blog Cahaya Diana juga saya masukan dlm bloglist di blog saya tanda terima kasi. Ini sedikit sebsnyak dapat backlink.

        1. CahayaDiana says:

          Wow.. terima kasih banyak2 yer.. now semakin semangat nak berblogging dan kenal lebih ramai blogger2 hebat. Thanks for your support again.. 🙂

          1. emma pun tak sangka kak CD akan lanjutkan tempoh.. emma gagahkan juga untuk genapkan 100 komen tu sbb nak sahut cabaran kak CD dan memeriahkan blog ni.. lps ni boleh berkenalan dgn blogger lain dan grab ilmu daripada mereka.

      2. Rozafankhil Nazrose says:

        Tahniah kamil

    2. tahniah abg Kamil sbb menang tempat pertama.. in shaa Allah contest akan datang kita sama2 join.. boleh menambahkan info dan kawan2 blogger.

      1. Rozafankhil Nazrose says:

        Tahniah emma tahir

    3. Rozafankhil Nazrose says:

      Yup pernambahan bagi yg kurang komen

  2. Tahniah kepada peserta yang berjaya terutama si Emma yg dpt tempat kedua. Peserta lain masih berpeluang lagi, jom komen banyak-banyak di sini.

    1. CahayaDiana says:

      Tahniah kepada kedua2nya.. abg Kamil Salleh dan Emma Tahir. Hadiah akan saya kirimkan selepas pelancaran produk Verve Remix tu nanti yer. Kalau dapat datang ke event pelancaran tu nanti lagi best. Akan dapat lebih lagi minuman Verve ni.

      1. Jgn tetgesagesa soal hadiah tu. CD tumpukan kepada pelancaran minuman bertenaga Berve Remix yg akan dilancarkan pada 9/11 ini. Boleh CD war-warkan di mana. Kalau senang saya nak pergi jugaklah…

        1. Maaflah tersalah ejaan…. guna phone ni susah sikit nak taip, selalu aje salah. Verve jadi berve dan tergesa-gesa jadi tetgesagesa. Harap maaf ya… CD.

          1. CahayaDiana says:

            Kalau abg kamil datang sy lebih berbesar hati kerana memang peluang utk blogger perkenalkan verve remix ni sangat luas sebab rasanya belum ada blogger yg promot ttg produk minuman tenaga super sihat ni. Produk ni memang superb sbb kebanyakan produk minuman tenaga di pasaran terbuka kurang elok utk diamalkan selalu.. Ada Customer Refferal Program juga yg bakal diperkenalkan dimana customer ada peluang minum Percuma. Banyak perkara menarik lagi yg saya belum share di sini ttg Verve.. hehehee.. jom la..blh sama2 kita work out utk promot produk ni.

        2. CahayaDiana says:

          abg Kamil tentang event tu buat masa ni saya ada post di blog satu lagi: blh baca di sini..
          http://www.vemmaladyboss.com/pelancaran-vemma-renew-dan-verve-remix-di-malaysia/
          kalau confirm nak pegi blh Whatsapp saya yer di +60176902018 (no.ni utk whatsapp shj) .. 🙂

          1. terima jer tawaran kak CD abg Kamil.. selain dapat minuman free boleh berkenalan lebih dekat lg dengan kawan2 yg lain, terutama kak CD, kak Shima dan din steady..

          2. ia dibuat pada hari Ahadkan iaitu 9/11/2014. Insya Allah saya ke sana nanti. Nanti saya call jika dapat datang. Insya Allah.,

          3. Wasaalam.. saya berbesar hati dan teruja bila CD mempelawa saya untuk event tu. Insya Allah saya akan review malam ini juga di blog saya tanda sokongan saya terhadap blog CD dan Produk minuman bertenaga Verve Remix yang hebat diperkatakan itu.

          4. Saya dah setkan no telefon di smartphone saya. Insya Allah.. jika tiada aral melintang saya akan sampai nanti.

          5. Rozafankhil Nazrose says:

            A aah.nanti dapat banyak hadiah.malah kamil boleh join platinum verve.vemma

      2. terima kasih kak diana, tp bila lah dapat merasa verve ni balik..lps ni kena berpantang pulak..

      3. Rozafankhil Nazrose says:

        Kalau tak hadir event diana pos ker

        1. CahayaDiana says:

          Yer roza.. saya akan pos.. nnt saya contact Roza melalui Facebook mesej yer.. 🙂

    2. terima kasih dan tahniah juga buat abg kamil. jom kita support rakan2 yang lain utk terus memberi komen sementara tempoh yang dilanjutkan ini digunakan sebaiknya.. go..go..go.. kak shima, din steady, ain qute dan lain2..

      1. Rozafankhil Nazrose says:

        Tahniah emma dan kamilbukan rezeki saya

  3. Gunakan kesempatan ini dengan sebaiknya…. CD dah lanjut kan tempoh contest. Ini lebih menarik lagi…

    1. mesti berusaha lagi ni… kena biasa2kan diri mengomen n blogwalking . insha allah saya pun boleh

      1. Rozafankhil Nazrose says:

        Din boleh.keyakinan yg tinggi.tak putus promote di facebook verve vemma.cayalah adik din steady

  4. CD lanjutkan tempoh adalah satu keputusan yang tepat pada masanya. Saya sokong…. CD.

    1. Betul tu abg kamil. kami peluang lkami masih terbuka.

      1. go..go..go din steady.. awak boleh..

      2. Rozafankhil Nazrose says:

        Rasa rasa roza ada peluang tak

    2. emma pun menyokong 200%..hihi..

      1. Rozafankhil Nazrose says:

        Ehem roza 300% .verve vemma/remix

  5. Ke mans menghilang si Shima, Emma, Ain Cte, Din Steady dllnya. Moga dapat perkhabaran berita di blog CD ini.

    1. ada… ada ni. saya slow sikit. budak baru belajar. hahaaa…. slow2 belajar utk smpai jd bogger terer mcm abg. Kamil =D

    2. tak hilang ke mana abg kamil.. cuma berehat sementara melayan karenah anak2 time cuti ni…..

      1. Baguslah Emma, blogging tu blogging juga kewajipan terhadap keluarga seperti suami dan anak-anak mesti dijaga. Semoga Emma dan keluarga dirahmati Allah Taala.

      2. Rozafankhil Nazrose says:

        A ah emma.jgn lupa kalau dah bersalin info ya

      3. Rozafankhil Nazrose says:

        Emma ni no fon roza 0177627510.boleh whatsup roza sekali

  6. Tahniah untuk pemenang,

    1. CahayaDiana says:

      Hi Abdur.. jom komen banyak2.. masih ada masa utk dapat Giveaway Verve Remix

    2. terima kasih en abdur, masih ada masa lg utk rebut ketiga dan merasai remix tu.. chaiyok2..

  7. Peluang yg terbaik ni CD. hehehe! jom lumba utk dpt tempat ketiga semua.

    1. CahayaDiana says:

      Jom tengok sama ada Din steady berjaya tak dpt tempat ke-3? Masih ada masa..

    2. yehh…we support u din..

    3. Rozafankhil Nazrose says:

      Din steady …..
      Din steady
      Din steady…..

  8. Rozafankhil Nazrose says:

    Oh nampaknyer tak berjayalah saya

    1. CahayaDiana says:

      Roza masih ada peluang untuk rebut tempat ke-3 atau dapat Gieaway 2tin verve remix.. never give up ok 🙂

    2. in shaa Allah kak Roza, masih ada masa lagi ni.. chaiyok2

      1. Rozafankhil Nazrose says:

        Terima kasih emma

  9. Rozafankhil Nazrose says:

    Ala melepas lah nak menang

    1. CahayaDiana says:

      Belum melepas lagi.. baca betul2.. menang tak semestinya ada di tempat pertama. masih ada peluang tu..

    2. don’t stop..don’t give up..keep trying.. u can do it…

  10. Rozafankhil Nazrose says:

    Verve………..

    1. CahayaDiana says:

      Roza suka Verve yg mana? Remix ke Verve oren ‘Original’ tu?

  11. Rozafankhil Nazrose says:

    Pasal apa kamil boleh menang sebb diana berbual dgn dia.

    1. CahayaDiana says:

      Hai Roza.. dah mula la tu… hahahaaa.. tak perlu cari ‘alasan’ bila effort kita tak macam orang lain. Tak baik buat macm tu tau.. Lagipun saya masih bagi peluang pd yg lain..

  12. Rozafankhil Nazrose says:

    Cuba CD balas setiap perbualan.kan dpt balas banyak.

    1. CahayaDiana says:

      Ok Roza.. saya cabar Roza menang tempat ke-3 ok .. be creative.. heheheeee..

  13. Rozafankhil Nazrose says:

    Saya tak setuju kamil menang.bukan irihati tapi Cd takder respon untuk balas komen saya.

    1. CahayaDiana says:

      Dont be like this la Roza.. nanti kita lihat bila saya respon semua komen roza blh menang tempat ke-3 ke tak ok? hahahaaa… Roza..Roza… nasib baik awak comel. 😀

      1. Rozafankhil Nazrose says:

        Insyaallah saya boleh menang.sebb saya pon bisnezz jawab pertayaan buyer pon lebih dari 200 soalan

    2. Salam roza, kita sama-sama rakan seagama. Tiada apa yang perlu saya banggakan hanya kerana RM100. Saya sebelum ini pernah dapat contest iPhone 5S. Roza boleh lihat entri di link saya ini.
      http://www.sensasi2020.com/2014/01/kejayaan-besar-menang-contest-iphone-5s.html

      Sekarang ini pun sedang rancak berlangsung di blog denaihati.com. Saya ke sini pun nak berkenalan dan merapatkan hubungan antara blogger, rakan FB, Twitter dll. Kita saling berhubung dan jalinkan ukhwah sesama kita. Usah terasa hati dan iri hati. Rezeki kita ada di mana-mana. Usaha kena berterusan dan tidak mudah mengalah. Orang lain boleh berjaya kenapa kita tidak?

      Saya mohon kesepuluh jari, jika ada rakan kita terasa hati tanpa disengajakan, maklum sajalah kita hanya insan biasa tidak terlepas membuat kesilapan.

      Semoga semua peserta, selamat maju jaya.

      1. Rozafankhil Nazrose says:

        Baguslah.alhamdulillah.rambut sama hitam.tapi hati lain lain.dan minat pon lain lain

  14. Rozafankhil Nazrose says:

    Komen tak pernah balas.macam mana nak komen 100++

    1. CahayaDiana says:

      Tak baik tuduh2.. Roza yg tak pernah baca apa yg saya balas.. cuba tengok betul2.. tak semua komen saya sempat balas. cuba buat perbandingan antara banyak2 komen.. komen mana yg lebih bernas dan ada kualiti.

      1. Rozafankhil Nazrose says:

        Ye lah diana.komen roza dari awal memang tak bernas

    2. Terima kasih Roza…doakan kejayaan saya di blog Denaihati. Saya datang ke sini kerana nak beraksi dengan rakan-rakan yang saya hormati terutama Roza, CD, Emma, Ain Cute Din Steady, Shima.

      1. Rozafankhil Nazrose says:

        Orite no problem kamil

  15. Rozafankhil Nazrose says:

    Setiap perbualan kamil mesti ada CD balas

    1. CahayaDiana says:

      Komen Roza ni dah berbaur ‘tuduhan tak berasas’ sebab saya pun reply jugak komen2 yg lain. tak semua komen kamil saya reply. be matured sket Roza.. takmo macam ni takmo…takmo.. hahahaaaa… nasib baik sy kenal Roza.. kalo org tak kenal bg komen mcm roza ni sy dah delete lama dah.. adoyai… Roza comel.. nak Verve Remix tak?

      1. Rozafankhil Nazrose says:

        Bukan nak tuduh tapi mungkin diorang tak kenal saya tu yang taknk berbual.TaPi saya rasa baik CD delete jer saya punyer komen semua.

        1. Pesanan saya buat Roza… jika kita komen sekarang ini, bukannya terus mereka balas. Mungkin cepat dan lamat terletak pada masa mana mereka ada masa nak kembali di sini.

          Saya pun sebelum ini berjela-jela komen di sini, tiada siapa yang balas. Setelah esok hari baru ada balasan atau reply. Itu sudah lumrah… bila ada komen di blog.

          Cuba Roza tengok komen roza sekarang ini, ada reply daripada rakan lain. Saya harap Roza boleh faham.

          1. Rozafankhil Nazrose says:

            Oh yer ker kamil.

      2. Rozafankhil Nazrose says:

        Tak mo tak mo tak mo

  16. Rozafankhil Nazrose says:

    Cuba anda komen dan CD tak perlu balas.tengok boleh sampai 100 tak

    1. CahayaDiana says:

      Itu bukan persoalannya roza.. cuba roza komen banyak2 tanpa persoalkan orag lain.. saya cadangkan roza g seminar Prof Muhaya lah.. Komen lah dengan seikhlas hati roza..

    2. Kalau Roza nak banyak komen jadi 100, Roza tak perlu tunggu orang balas komen Roza. Terus tulis yang berkaitan dengan entri atau produk Verve itu lebih bagus.

      CTH: Minuman Verve Remix bagus untuk di minum kerana ia bertenaga. (komen 1)
      Munuman Verve banyak khasiatnya, nak tahu cubalah carai di tempat terpilih. ( komen 2)
      CD ada buat contest komen terbanyak, bestnya kalau dapat hadiahnya (komen 3)
      Wah… amainya peserta yang join di sini, saya pun nak join sama-samalah (komne 4)
      * Begitulah seterusnya……

      1. Rozafankhil Nazrose says:

        Oh yeker

      2. Rozafankhil Nazrose says:

        Setiap perkataan yg hendak kiter keluarkn semua lahir dari hati

  17. Rozafankhil Nazrose says:

    Silap silap kamil pon tak sampai 137

    1. CahayaDiana says:

      Kamil tu siap berpantun kut.. tanpa saya balas pun setiap pantun dia.. tu creative namanya.. hopefully Roza tak tinggalkan komen2 mcm ni lagi.

      1. Rozafankhil Nazrose says:

        Dah nampak dah

  18. Rozafankhil Nazrose says:

    Abis dah nak tulis apa ni.dah melalot lalot

    1. CahayaDiana says:

      Kalau komen dengan ikhlas .. sure banyak idea..sendiri tahu nak komen apa.. bukan melalut komen macam ni. tapi saya tetap nak balas semua komen roza nak tengok roza blh dpt no.3 ke tak.. hahahaaa…

      1. Ya Roza betul kata CD…. kalau nak banyak komen, jangan buat reply. Teruskan bagi komen tentang minuman Verve Remix. Sebanyak mungkin. Esok barulah Roza boleh reply rakan lain jika mahu. Reply ini sekadar untuk memberi kita idea untuk menulis komen.

        Cth mudah. Apa Khabar? Lepas ini atau esok mungkin mereka akan jawab “Khabar Baik”. Sebab ini terjadi kita bukan berinteraksi secara langsung dnegan blogger lain. Ia tidak sama dengan Facebook ataupun telefon ataupun wechat. Kalau wechat sekalipun, jika tuan punya telefon tu sedang mandipun ia tidak akan jawab.

        Semoga sedikit sebanyak Roza akan faham ya… Jom Roza kita meriahkan komen di sini atau boleh minum free di even pada 9/11 nanti.

        1. Rozafankhil Nazrose says:

          Insyaallah tak janji.

      2. Rozafankhil Nazrose says:

        Mana tak timbul pon

  19. Rozafankhil Nazrose says:

    Bilalah nak cukup 150 ni

    1. CahayaDiana says:

      Kalau komen dengan ikhlas .. sure banyak idea..sendiri tahu nak komen apa.. bukan melalut komen macam ni. tapi saya tetap nak balas semua komen roza nak tengok roza blh dpt no.3 ke tak.. hahahaaa…

      1. Rozafankhil Nazrose says:

        Insyaallah setiap komen saya adalah ikhlas.yang ada respond dari pihak penaja

  20. Rozafankhil Nazrose says:

    Cd

    1. CahayaDiana says:

      Kalau komen dengan ikhlas .. sure banyak idea..sendiri tahu nak komen apa.. bukan melalut komen macam ni. tapi saya tetap nak balas semua komen roza nak tengok roza blh dpt no.3 ke tak.. hahahaaa…

      1. Rozafankhil Nazrose says:

        Bila melalot jer perasan.tapi takperlah sekurang kurang nyer ada respond

    2. kak Roza, kalau ikutkan sebenarnya yg membanyakkan komen kita di dalam ni tak semestinya yg organize contest ni tp komunikasi kita antara blogger yg lain.. cuba kak Roza baca entri abg kamil.. yg membanyakkan komen beliau ialah beliau cuba berinteraksi dengan blogger yg lain dan mempelbagaikan pantun.. dia mmg kreatif.. emma akui kalau takde saingan daripada abg kamil tu, emma pun takkan cecah komen 100 ke atas.. kak diana akan support kita dari belakang..

      minta maaf kalau emma menyelit sedikit.

      1. Betul tu Emma… kalau kita sorang saya yang beri komen, mana bestnya. Kalau ada persaingan, komen kita sekejap je boleh mencapai 50 komen ke atas.

        1. Rozafankhil Nazrose says:

          Memanglah.kamil.saya komen 7/10
          Komen saya dibalas 25/10.
          Takpalah dah lupakan dah

      2. Rozafankhil Nazrose says:

        Tapi roza baca kebanyakan nyer banyak berbual.dan jauh kurang perbualan mengenai verve remix

  21. Rozafankhil Nazrose says:

    Verve remix

    1. CahayaDiana says:

      Dan mula angau dengan Verve Remix.. dtg la 9/11 ni. agak2 Roza blh datang tak?

      1. Rozafankhil Nazrose says:

        Belom angau lagi.roza kat jb pon stil leh dapat verve remix sebb ada member singapore yg masok jb

  22. Rozafankhil Nazrose says:

    CD CD CD

    1. CahayaDiana says:

      Kalau komen dengan ikhlas .. sure banyak idea..sendiri tahu nak komen apa.. bukan melalut komen macam ni. tapi saya tetap nak balas semua komen roza nak tengok roza blh dpt no.3 ke tak.. hahahaaa…

      1. Rozafankhil Nazrose says:

        Takkn copy paste ayat yg sama.malas taip lah tu

  23. Rozafankhil Nazrose says:

    Nak verve remix.nak rasa

    1. CahayaDiana says:

      Tak menang no.3 pun saya still bg peluang dapat Verve Remix free.. Dont give up n never ever create a ‘Reason’

      1. Rozafankhil Nazrose says:

        Tak cuba tak tahu

  24. Rozafankhil Nazrose says:

    Bagilah peluang pada yg baru belajar

    1. CahayaDiana says:

      Roza kena ada blog dulu..

      1. Rozafankhil Nazrose says:

        Wajib ker ada blog

  25. Rozafankhil Nazrose says:

    Kan syok

    1. CahayaDiana says:

      Dah habis bagi peluang dah roza.. Roza yg tak ambik peluang tu lagi.. heheeeee…

      1. Rozafankhil Nazrose says:

        aAl maklum lah saya sangat sibok dengan urusan jual beli kereta.

  26. Rozafankhil Nazrose says:

    Bukan nak tuduh tapi mungkin diorang tak kenal saya tu yang taknk berbual.TaPi saya rasa baik CD delete jer saya punyer komen semua.

  27. Rozafankhil Nazrose says:

    Kiter bukan MALAIKAT yang tak buat KESILAPAN,
    Kiter juga bukan SYAITAN yang tak der KEBAIKAN….
    Kiter cuma MANUSIA yang ada KELEBIHAN dan KEKURANGAN …..

  28. Assalamualaikum…. maaf semua rakan2 kesayangan saya. Saya kurang masa nak ke sini, maklum sajalah duk syok rancak komen di blog Denaihati. Ia dikhaskan untuk peserta top 70 yg dah layak ke tugasan terakhir. Komen ini berlangsung selama sebulan. Hadiahnya RM500 utk pertama. Doakan kejayaan saya ya…

    1. Rozafankhil Nazrose says:

      Alhamdulillah.harap en kamil menang lagi ya.amin

      1. Saya dah menang tempat pertama. Cuma sekarang ini CD carai tempat ke-3 dan seterusnya. Kalau roza nak menang tempat ke-3 kena banyakkan komen. Komen yang tidak menyentuh hati dan perasaan orang lain.

        Kalau saya tak komen di sini sekarang ini pun saya dah ditetapkan penganjur dapat no 1 kerana tarikh sebenar dah tamat. Cuma CD lanjutkan untuk mencari peserta ke-3 sebab tak cukup 100 komen. Sekarang CD bagi peluang hanya perlu komen 50 sahaja, kalau banyak lagi bagus.

        Tengok komen saya. Kalu di pecahkan 10 patah pekataan, dah berapa banyak saya dapat?

        1. Rozafankhil Nazrose says:

          Oh ye ke.baguslah.rasa nya kalau berbalas lagi makin banyak perbualan dan perkongsian.mungkin kamil belom kenal roza.tak mungkin lah roza seperti yg didalam komen komen tu.cuma roza nak ada feedback dari penganjur (CD).ye la roza ni baru jer kenal semua.latar belakang roza pon org lom kenal.roza ni memang bisnezz woman.dlm bisnezz roza memang kene berbahasa dan susun ayat.roza ada lebih 300 custermor.yg roza nak balas setiap pertayaan.cuma dalam bidang CD jer roza belom menguasai verve vemma.

          Roza bukan nak menyentuh hati sesiapa.tapi rozapon nak respond.

          Oklah simple.kalau kiter masok pertandingan mesti ada komen dan setelah komen mesti ada pemenang.

          Oklah.maaf ya kamil jika ada menyentuh hati kamil.

  29. tahniah Kamil salleh..apa2pun emma tahir terbaik..dah pandai curi masa depan tenet ye?? kikiki

  30. Rozafankhil Nazrose says:

    Apapon tahniah untuk kamil

  31. Rozafankhil Nazrose says:

    Oh ya jom join verve vemma.mana lagi kawan kawan.kan bagu kalau ada 50 orang yg join contest CD ni

  32. Rozafankhil Nazrose says:

    Mendengar ceramah mengenai projek verve.memang class.dlam banyak banyak orng terpilih juga roza membuat persembahan diatas pentas.walaupon kami tak mengenali tapi sungguh mesra layann mereka.kerana verve energy berlebihan tu yg memberi semangat

  33. Rozafankhil Nazrose says:

    Seronok juga dapat makan tengahari dgn emma tahir dan din steady.

  34. wah mcm best jer nk try la hihii kot2 dapat minuman percuma..

    1. Rozafankhil Nazrose says:

      Boleh adna .cayok cayok cayok

  35. Rozafankhil Nazrose says:

    Menghilang kah semua huhu.nampak nyer ada peluang ni.jgn tak sampai yer hadiah kat rumah ya CD

    1. CahayaDiana says:

      jangan risau …hadiah tetap sampai..bukan janji tapi pasti! hahahaaa.. In Shaa Allah jika diizinkan Allah

      1. Rozafankhil Nazrose says:

        Amin.sayang CD

  36. Rozafankhil Nazrose says:

    Mesti seronok dlm bergadoh sambil minum verve remix.mesti bertambah energy

    1. CahayaDiana says:

      gaduh2 sayang tu.. gaduh adik beradik.. hehheee.

      1. Rozafankhil Nazrose says:

        Tahu takper.umuaahah

  37. Rozafankhil Nazrose says:

    Kalau boleh send gambar nak send gambar banyak banyak

    1. CahayaDiana says:

      roza nak send gambar apa? blh jer send kat fb saya.. nnt sy post utk roza.. apa yg roza nk share dgn gambar tu?

      1. Rozafankhil Nazrose says:

        Nak send gambar n buat album verve vemma

  38. Rozafankhil Nazrose says:

    Aummmmmmm

    1. CahayaDiana says:

      ni kenapa pulak.. mentang2 la dia jual kereta.. hahahaaa..

      1. Rozafankhil Nazrose says:

        Tu lah.tapi alhamdulillah.dari bulan 8 hingga hari ini dah 10 buah kereta saya jual CD

  39. Rozafankhil Nazrose says:

    Dalam diri jgn ada irihati

    1. CahayaDiana says:

      betul3.. pandai roza.. hidup perlu muafakat..barulah mendapat berkat.

      1. Rozafankhil Nazrose says:

        Yup.CD.jgn ambik hati dgn kata kata tempohari ya.saya org nye heppy gulucky

  40. Tahniah kepada yang menang tu yer… 🙂 dan kepada tuan tanah… all d best 2 u… 😀

  41. […] ingat lagi dengan contest yang CD anjurkan sebelum ni? Walaupun dah diumumkan pemenang sebelum ni tapi CD tetap lanjutkan contest ni hingga tarikh Pelancaran Produk Vemma Renew dan Verve Remix, […]

  42. Wah nak join juga tapi dah terlambat .next time k akak buat contest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge