CahayaDiana.com ®

💕 Coretan Hati Cik Editor - Bukan Blog Gosip Artis 💕
Keluarga | LifeStyle | My Life

Melawat Rumah Baru Kak Azimah

06/01/2014

Alhamdulillah…

Finally dapat melawat rumah baru my sister (Kak Azimah #6) di Bedong, near rumah mak mertua dia di Taman Rasa Sayang.

Melaram sakan la pulak depan cermin rumah dia tapi CD lupa plak nak ambik foto sekitar rumah. Takpelah masih under construction so biarlah rahsia dulu yer.. So far tengok jer foto ‘syok sendiri’ kami ni.. Hahahaaa…

Selfie with my niece, Nurquratun Ain..
Selfie with my niece, Nurquratun Ain..

Lawatang singkat CD ni melibatkan Mak Cik Ana, Mak Mertua Kak Zimah, Ain, anak sedaraku dan abang Wan, my brother-in-law (tiada dalam gambar). Actually abang Wan tengah pasang bidai untuk gantung langsir. Canteeekkkkk…

Kak Zimah (left), me (center), Makcik Ana (right) and Ain (front)
Kak Zimah (left), me (center), Makcik Ana (right) and Ain (front)

Macam best jer kan buat Selfie ramai-ramai macam ni. Best coz mak mertua my sister ni memang sporting orangnya..

There you go! My sisterrr.. Noor Azimah Md Nor
There you go! My sisterrr.. Noor Azimah Md Nor
Langsir yang menjadi tumpuan CD.. Sooo..nice-nice one!
Langsir yang menjadi tumpuan CD.. Sooo..nice-nice one!

Harap maaf lah sebab CD tak terasa pulak nak upload foto-foto sekitar rumah ataupun dekorasi rumah baru my sis ni. Next time lah kut sebab this time belum siap sepenuhnya. Apa-apa pun langsir ni memang terbaeekkkk…!!!

PS: Bila nak rasmi duduk rumah ni agaknya yer? Hikhikhikkk…

  1. tgk kain langsir pun dah cantik.kalau tgk rumah mesti lagi cantik kan..best nya kalau dapt memiliki rumah idaman sendiri.. in shaa Allah.. akan datang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge