CahayaDiana.com ®

💕 Coretan Hati Cik Editor - Bukan Blog Gosip Artis 💕
Hobi | Umum

Melukis Mural di Sek. Keb. Seafield

15/04/2014

Di satu petang yang indah… CD saje singgah nak jumpa my sister (Noor Azimah #6) yang mengajar di SK Seafield, USJ 6. After call bagitahu nak datang sekolah dia, dengar suara my sister excited semacam suruh CD datang sana.

Bila sampai rupa-rupanya my sister tengah ‘touch up’ lukisan mural yang dilukis oleh orang lama di bilik J-Qaf yang baru. Bila CD sampai terus dia stop and minta tolong CD take over keje dia tu. Alahai… lama dah tak melukis ni. Rasa macam dah berkarat jer bakat ni. Tapi CD cuba jer..

Dee-20140410-WA019

Mula-mula terkial-kial jugak la nak pegang semula brush tu.. Hahahaaa…

Dee-20140410-WA020

Lama-lama macam syok la pulak.. Hehehee.. My sister syok la sebab ‘kurang beban’ dia. Tak sangka diam-diam dia ambik foto CD tengah khusyuk ‘mengasah balik bakat yang dah berkarat’ ni.

Dee-20140410-WA018

Bila terperasan dia tengah ambik gambar.. cepat-cepatlah CD control ayu.. Hahahaa… ayu lah sangat!

Dee-20140410-WA021

Ok itu jer citer santai-santai CD ari ni.. :p

Babai for Noww…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge