CahayaDiana.com ®

💕 Coretan Hati Cik Editor - Bukan Blog Gosip Artis 💕
Bisnes | Event | Vemma

Menuju Puncak 3 @ MP3 Cipta Sejarah Tersendiri

02/03/2012

WOW..kali ni memang agak lama CD tak update blog ni.. dah masuk bulan March.. cepatnya masa berlalu.. ayat yg sangat biasa kita dengarkan.. :p  Kalau diikutkan memang dah tersangatlah terlewat CD post tentang event yang sangat  luar biasa meriah ni. Tapi takpe..itu bukan membataskan apa2 pun..bukan juga penghalang utk CD meneruskan aktiviti blogging ni.. Selagi CD bernafas, selagi itulah CD tetap post apa yang dirasakan nak post..hahahaaa… epekebende ko merepek ni CD… :p

Ok2 berbalik kepada event Menuju Puncak 3 @ lebih dikenali sebagai MP3 ..Event ni berlangsung pada 4 February 2012 pada hari Sabtu. Satu sejarah tercipta buat CD dan team Vemma di bawah network CD kerana buat julung2 kalinya CD bergabung dgn team Ultimate Venture (UV) dan kami memang bagaikan satu keluarga besar yang bahagia dan harmoni gitu.. Terasa penuh dengan kasih sayang.. Sayang sekali leader hebat Platinum Arshad Daza’ takde masa ni sebab berada di Surabaya kerana membantu network di sana. Tapi takpe… Alhamdulillah kerana semuanya telah berjalan lancar…

Bagi CD sendiri..memang satu yang tidak disangka2 kerana sambutan begitu menggalakkan. Dengan cogan kata @ moto : “Together To The Top.. Nobody is Left Behind”..CD benar2 akui UV Team benar2 ‘cakap serupa bikin’ atau dlm bahasa utara..”Walk The Talk”.. 😀 . Untuk satu group event yang sebegini rupa CD boleh andaikan ini adalah group event yang terbaik CD pernah sertai. So far sepanjang penglibatan CD di Vemma selama 2 tahun lebih..belum ada mana2 kumpulan lain di Vemma yang membuat event sebegini rupa sebagaimana yang dianjurkan oleh UV team. CD amat bangga dapat sertai ahli keluarga UV dan perjuangan kami lebih mudah apabila kami seia dan sekata.. yang berat sama dipikul..yang ringan sama dijinjing.

Ok jom kita layan foto2 yang CD collect dari Facebook ni..

(banyak lagi foto menarik..nanti CD update lagi yer… 🙂 )

Salah seorang leader di Vemma pernah bertanya CD..apakah rahsia Ultimate Venture (UV) team? Bagi CD rahsia UV team ialah setiap brand partnernya semua penyayang…  itu sahaja.  Heheheee… termasuk CD laaaaggggiiii…penyayang..hahahahaaaa… So kalau nak rasa best buat Vemma ni..joinlah team CD bersama UV team.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge