CahayaDiana.com ®

💕 Coretan Hati Cik Editor - Bukan Blog Gosip Artis 💕
Vemma

Meriahnya Open House Raya Vemma 2013

08/09/2013

banner vemma raya open house

Alhamdulillah selesai sudah sambutan Open House Raya Vemma semalam ~ 7 Sept 2013. Event bermula jam 6.00 pm dan berakhir jam 10 malam.

Meriah sungguh sambutan kali ni. Mana taknya.. banyak hadiah2 lucky draw yang disediakan. Bukan tu jer.. ada yang dapat duit raya dari our Mr. CEO Kenneth Koh.

vemmarayaopenhouse_kenneth
Vemma Asia CEO – Kenneth Koh

Hmmm.. apa lagi..apa lagi.. Oooo..game2 yang funny pun ada jugak… Lagi satu.. tak sangka CD pakai biasa-biasa jer pun tapi tercalon antara pakaian tercantik. Tapi menang kat sorang mak cik dari Penang.. hehehee..rezeki dia lah tu. Just for fun.

Jom layan foto jer lah senang citer..

vemmarayaopenhouse
Ruang Open House Raya Vemma bertempat di aras B1 Jaya One, PJ
vemmarayaopenhouse01
Antara juadah yang disediakan…
vemmarayaopenhouse02
Yummmyyy…sangat menyelerakan..
vemmarayaopenhouse03_shiha
Orang terawal yang datang & makan.. siapa lagi kalau bukan cik Rashihah Nordin kita
vemmarayaopenhouse_arshad n shiha
Shiha & emcee hebat kita ..tak lain tak bukan ‘Prince Arshad Daza’
vemmarayaopenhouse_arshad n kak faridah
Waaahh.. Tahniah kak Faridah pun dapat voucher.
vemmarayaopenhouse_razman
Diamond Razman Kamaruddin (baju oren) & team!
diana_kak faridah_kak shimaCD
Finally.. ada juga foto CD kan? I’m the one in Pink. bersama kak Faridah, kak Zana & Shima

So far me myself ‘pencen’ jap dari snap2 foto sana sini. Biasanya CD yang selalu dok ambik gambar kan. Kali ni nak rilek2 jap sebab nak fokus kepada ‘urusan’ lain. Foto CD boleh dapatkan dari sumber-sumber ‘yg boleh dipercayai’. Foto2 di atas ni CD dapat dari Vemma Asia Corporate Page . Thanks kepada pihak Vemma Malaysia kerana menjayakan majlis yang meriah dan mengeratkan lagi silaturrahim sesama brand partner.

Syukur Alhamdulillah.. CD doakan semoga keluarga Vemma Malaysia akan menjadi lebih besar selepas ini dan sama2 mendapat Kesihatan yang baik, Kekayaan bukan sahaja di dunia, malah diakhirat hendaknya.. & sentiasa Happy..bahagia hingga hujung nyawa. InShaaAllah..

Last but not least.. ini foto team YMR & family dari Arshad Daza… thanks..

instagram arshad

Still waiting for ‘original image’ from Arshad Daza’… nanti CD akan up date di sini ok..

Let’s Together To The TOP!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge