My Facebook Photo Albums katanya…

Sebenarnya ada muslihat di sebalik semua ni..
facebook_photo_albumNi namanya nak memberatkan lagi blog sendiri dengan imej besar ni haaa.. :p

Siapa yang rajin nak buat screen shot facebook photo album dia? Sebenarnya CD dalam perancangan untuk membuang beberapa gambar di FB CD ni. Nanti nak select beberapa keping gambar untuk reupload ke dalam blog ni.

Hai.. better buat photo blog jer CD ni kan? kan? kan..???

Suka hati CD lah.

Bila tengok balik foto-foto lama ada sikit keinsafan dalam diri. Banyak kesimpulan yang boleh dibuat… hmmm…kita tengok nanti macamana ok.

Ingat yer.. Everything Happens for a REASON!
Wassalam..

 

CahayaDiana

Cahaya Diana - A Lifestyle blogger | Also blogging about personal development, social media tips, family and friends and sharing about production industry. Currently fulltime film editor at No Name Films Factory. ::: Working Experience ➤ Film & Drama Editor @Metrowealth MIG; Script Writer & Graphic Designer @DoubleVision ::: Degree in Cinematography (UNIMAS)

You may also like...

10 Comments

  1. Eeii.. gambar ain pun ada lah mak ndak.. syoknya

    1. CahayaDiana says:

      Ha’ah..haruslah ain syok kan.. sebab suka begambar..

  2. emmatahir says:

    wow..fantastic picture..I like it…tp tak nampak la plk kat mana terselit muka emma hihih…

    1. CahayaDiana says:

      Takpe muka Emma akan terpampang..(bukan terselit lagi dah) jika Emma menang contest komen terbanyak ni.. hahahaaa..

  3. yang penting muka akak pun ada…kikiki..love it,-,kalau yang nampak cantiik arr..

    1. CahayaDiana says:

      yer yer yerr.. muka akk mmg sangat penting

  4. dari semalam nak tanya !! apa muslihat di sebalik semua ni yer ???

    1. CahayaDiana says:

      Kak Shimah, kalau ada musihat mana blh bgtahu.. hehehee.. ada la yg sy nk buat dgn gambar2 dr FB tu..

  5. Banyak koleksi gambar CD? 🙂
    Gambar saya xda.. T_T

    Amin Johar

  6. in shaa Allah kak CD..Amin….emma cuba lakukan yang terbaik…walaupun emma tak berapa aktif dlm conversation dlm telegram atau whatsapp, tp sekurang2nya ada jg aktiviti yg emma involve.. emma chaiyok2..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge