CahayaDiana.com ®

💕 Coretan Hati Cik Editor - Bukan Blog Gosip Artis 💕
Facebook | Sosial Media

My Facebook Photo Albums katanya…

21/09/2014

Sebenarnya ada muslihat di sebalik semua ni..
facebook_photo_albumNi namanya nak memberatkan lagi blog sendiri dengan imej besar ni haaa.. :p

Siapa yang rajin nak buat screen shot facebook photo album dia? Sebenarnya CD dalam perancangan untuk membuang beberapa gambar di FB CD ni. Nanti nak select beberapa keping gambar untuk reupload ke dalam blog ni.

Hai.. better buat photo blog jer CD ni kan? kan? kan..???

Suka hati CD lah.

Bila tengok balik foto-foto lama ada sikit keinsafan dalam diri. Banyak kesimpulan yang boleh dibuat… hmmm…kita tengok nanti macamana ok.

Ingat yer.. Everything Happens for a REASON!
Wassalam..

 

    1. Takpe muka Emma akan terpampang..(bukan terselit lagi dah) jika Emma menang contest komen terbanyak ni.. hahahaaa..

    1. Kak Shimah, kalau ada musihat mana blh bgtahu.. hehehee.. ada la yg sy nk buat dgn gambar2 dr FB tu..

  1. in shaa Allah kak CD..Amin….emma cuba lakukan yang terbaik…walaupun emma tak berapa aktif dlm conversation dlm telegram atau whatsapp, tp sekurang2nya ada jg aktiviti yg emma involve.. emma chaiyok2..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge