CahayaDiana.com ®

💕 Coretan Hati Cik Editor - Bukan Blog Gosip Artis 💕
Hiburan | Hobi | Memory Lane | my Journey | My Life

Once Upon A Time

06/04/2014

Nampak gaya lepas ni banyaklah idea-idea CD nak post apa di blog ni. Most of all tentang foto-foto yang CD peram dalam my phone’s ‘Memory Card’..

Once Upon A Time…
Tak sangka CD pernah travel sorang-sorang ke Terengganu. Ni last year punya foto.

Beg Pink itu aku...
Beg Pink itu aku…

Seriously I have no idea apa nama resort ni. Sedihkan? Tapi time ni CD pakai beg Avon warna Pink tu lah..(foto di atas) hahahaaaa… Syok ooo.. swimming pool tu.. tapi swimming sorang-sorang jugak.. Like my private swimming pool. Ooo.. Yess!!

Kalau ada yang terer tekalah tempat ni di mana?
Kalau ada yang terer tekalah tempat ni di mana?
Always bercuti on week days! No one except me
Always bercuti on week days! No one except me
ganu
Tak percaya lagi yang hari ni week days?

Seperti biasa CD memang suka travel pada hari bekerja.. hari orang lain bekerjalah.. sebab tenang sikit. CD pun bekerja jugak, kerja jalan-jalan jer.. Tiba-tiba terasa resort ini seperti ‘aku yang punya’.. Hahahahaaa.. (gelak jahat sket).

Terpaksa 'Selfie' kan diri...
Inilah akibatnya jenjalan sorang-sorang.. Terpaksa ‘Selfie’ kan diri…
My Meal Lunch Time! Nasi Goreng Kampung jer...
My Meal Lunch Time! Nasi Goreng Kampung jer…

Inilah salah satu hidangan Lunch Time CD, Namanya Nasi Goreng Kampung. Ada rupa macam NGK tak? Seriously tak sedap langsung..Tak leh lawan NGK my sister. Tapi Alhamdulillah jugaklah rezeki CD untuk hari tu. Tetap Syukur yer… harus positif!

Korang nampak tak apa yang CD nampak?
Korang nampak tak apa yang CD nampak?

You olls.. nampak tak ‘permainan’ kat situ? Hahahahaaa… ramai yang tak percaya, sebab Vemma lah CD boleh explore menjalankan bisnes ni dari mana-mana sahaja yang CD suka, asalkan ada wifi/broadband atau taliang internet di situ..

Siap dapat closing beberapa orang yang berminat dengan produk Vemma masa ni. Alhamdulillah..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge