CahayaDiana.com ®

💕 Coretan Hati Cik Editor - Bukan Blog Gosip Artis 💕
Bisnes | My Training

Online Training bersama Geng Surirumah

09/02/2013

Alhamdulillah.. Finally dapat adakan training online yang sederhana tapi amat bermakna petang tadi. My first project in 2013 ‘Rahsia Geng Surirumah Buat RM2K Seminggu! Harap E-Book ni boleh dijadikan panduan buat golongan surirumah2 yang masih tercari-cari peluang buat duit Dari Rumah (Home Based Business) yang sesuai dengan diri mereka.

Apa2 pun saya belum nak review tentang E-Book ni lagi. Nak tunggu beberapa testimoni dari Geng2 Surirumah yang hadir training saya tadi… Nanti bila dah betul2 ready saya akan  launchkan E-Book ni di sini pulak yer.. harap bersabar.

There you go! Inilah dia Geng2 Surirumah yang bertuah pada petang tadi.. “Aik! kata E-Book..macamana pulak diorang ni boleh ada hard copy?” … Hahahaa… Itulah salah satu ‘Rahsia CD’ yer.. Magic kan? So lepas ni sape nak dalam bentuk Hard copy selalulah datang training saya yer… (Sementara masih FREEEE..!!) :p

So far kami memang santai sangat petang tadi. Training selang seli dengan cerita2 dari mak2 Geng Surirumah ni especially kak Roshalina yang asyik nak bercerita jer..sebab seronok sangat bila bisnesnya dapat sambutan hebat di kawasan kediamannya di Pangsapuri Desa Tun Razak, Cheras. Alhamdulillah.. berebut2 diorang nak bercerita dengan saya.. Jika ada sesiapa yang tinggal berdekatan dengan geng2 surirumah ni..dan berminat nak join mereka ni boleh terus hubungi mentor hebat kita di sana iaitu mamarock kita kak Shima Yusof (012 319 6743). Dalam foto di atas kak Shima yang pakai ‘tali pinggang hitam’ tu.. Haaa..jangan main2 yer. AWAS! Hanya yang serius nak bisnes sahaja akan dilayan.

So Whats NEXT? Apa lagi..inilah aktiviti we all..tak lain tak bukan lepak2 minum2 sambil bercerita lagi dan lagi. Macam ni lah kalau dah ‘Massyyyuuukkkk…’ tak henti2 nak sharing and caring kan. Sharing ni bukan mengumpat yer.. inilah yang kita katakan “Bercakap Tukar Topik, Berbelanja Tukar Habit”.. tu tagline #YMR tapi xpe geng2 surirumah pun boleh guna kan? Kitakan satu keluarga jer.. Owh kakak yang dihujung sana yang show ‘Peace’ tu kak Mazwini dari Seremban. Tahniah sebab berjaya menghadirkan diri kak. Harap E-Book saya dapat bantu akk supaya lebih maju dalam bisnes yer kak.. Jika ada orang Seremban nk join geng2 surirumah ni pun OK jer..blh call kak Mazwini kita di (019 228 2871).. Sekali lagi diulangi.. Hanya untuk yang serius nak berbisnes sahaja yer akan dilayan. 😀

Sebelum mengakhiri post ni saya nak ucapkan TAHNIAH kepada mereka yang hadir dan berjaya membawa balik buku karya pertama saya tu.. Mereka ialah:

  1. Mahfuzah Zubir
  2. Ruzana Md Saman
  3. Mazwini Badawi 
  4. Emma Md Tahir
  5. Shima Yusof
  6. Roshalina Abu Bakar 

Bagi sesiapa yang berminat nak menyertai kami di Geng Surirumah (walaupun saya belum surirumah.. :p ) dan nak dapat bimbingan terus dari saya, kena daftar dulu DI SINI.. 🙂

 

  1. Rindu dengan kawan2 lama semua,,bila nak mulakan lagi ni..best2 memng best ..kalau buat untuk geng budak sekolah akk antar anak akk join kelas tu nanti..jangan lupa tau..CD…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge