CahayaDiana.com ®

💕 Coretan Hati Cik Editor - Bukan Blog Gosip Artis 💕
Bisnes | pasif income | Vemma

Peluang buat pasif income bersama Cahaya Diana

23/01/2012

Adakah anda selalu mengalami situasi ini?

  • Poket kering di tengah bulan?
  • Sentiasa dikelilingi hutang?
  • Duit gaji habis bayar hutang?
  • Bekerja 8.00pg – 5.00ptg dan perlu menempuh jam setiap hari?
  • Bosan dengan arahan bos yang sesuka hati?

…PENINGKAN??? bertambah STRESS nampaknya…

Heheheeee…itulah yang saya alami 2 tahun yang lalu.. Memang takkan ada kesudahan kalau kita tak buat perubahan pada diri kita.

Alhamdulillah.. dalam keadaan yang stress tu saya terjumpa satu peluang buat duit di internet yang memang real money, real people…dan paling penting PRODUK POWER!

Cakap tentang buat duit di internet ni pulak sekarang ni memang la dah bersepah. Tapi saya cadangkan anda jangan mudah terpedaya dengan janji manis dan rambang mata bila tengok gambar duit yang banyak.

Dah banyak penipuan internet zaman sekarang ni. Kalau boleh carilah individu yang real dan berjumpa, kaji dan lihat potensi syarikat terlebih dahulu.

Oklah tentang bisnes yang saya nak kongsikan di sini pula bukanlah calang-calang bisnes. Ianya global dan In Shaa Allah LONG TERM dan BOLEH DIWARISI turun temurun.. (kalau anda meninggal pun at least ada la sesuatu kannn..untuk anak cucu anda 🙂 )

Dipendekkan cerita, bisnes yang saya cadangkan ini ialah bisnes Vemma. Saya dah lama di sini dan lebih yakin bisnes ini boleh pergi jauh lebih-lebih lagi dengan produk kesihatannya yang dah membantu ramai orang sihat dan ceria seisi keluarga.

Setiap apa yang kita lakukan perlulah ada ilmu. Untuk dapatkan ilmu perlu plug in dengan mereka yang dah berjaya. Alhamdulillah di Vemma saya dah pun mencapai rank Platinum Leader dan In Shaa Allah saya ingin kongsikan bagaimana saya mencapai ke tahap ini walaupun tanpa bersusah payah ke hulu hilir macam bisnes lain.

Yang penting anda NAK dan sanggup berusaha ke arah kejayaan.


Ini adalah peluang anda untuk mendapat bimbingan dari saya. Hanya yang SERIUS sahaja. Saya tak nak rakan niaga yang main-main sebabnya saya dah 2 tahun di Vemma. Dah macam2 ragam manusia CD jumpa. It’s ok to me sebab saya dah immune dan kasihan pada mereka yang skeptikal dan asyik mencari kesilapan orang lain.

Alhamdulillah di Vemma saya dapat ramai kawan-kawan yang positif dan sentiasa ingin berubah ke arah kebaikan. Its a relationship business dan saya mempunyai satu teamwork yang kuat. Anda takkan bersendirian. Ini bukan janji manis dan bagi anda yang SERIUS nak memajukan diri sahaja yang akan saya utamakan. As long as saya tahu yang kita dah berada di platform yang tepat!

Oklah saya takkan berceloteh panjang di sini. Jika anda masih mencari peluang untuk memulakan perniagaan sendiri dan mempunyai semangat yang kuat untuk berubah kepada kehidupan yang lebih baik, santai bersama keluarga, sihat.. Vemma adalah platform yang terbaik bukan sahaja untuk diri anda sendiri, malah untuk keluarga anda juga.

Bagi yang berminat sahaja, anda boleh terus hubungi saya di : 011.3237.7354 (Whatsapp/ SMS) .

  1. Akk jenis yg x suka jual barang..x suka nk packing2..pas tu kena g pej.pos..nk post pulak.. ..ishh x cukup masa ..dengan..keadaan kena jaga ank kecik lagi..tapi bila dah join biz vemma ni..rasa ok lah..sebb..da ada produk yg terbaik..di dunia..pas tu..mudah..je..minum je .x payah nk bancuh2 ke apa ke..order pun senang ..buat bayaran pun senang..x perlu fikir nk hantar produk ..nk simpan produk..memng biz ni yang terbaik..cuma masing2 ada pilihan masing2 kan..terpulang pada hati..tapi jika nk biz yg long term join lah vemma..daftar kat sini pun boleh..www.shimasignature.vemma.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge