Pencetus Ummah memang Terbaik

Malam ni tengah syok dok online FB tetiba dapat WhatsApp dari kawan CD cakap….

“Ya Allah Bestnyeeee…Pencetus Ummah ni…”

Alhamdulillah memang best!

CD jarang tengok rancangan ni. Cuma tengok sikit-sikit tapi kurang kenal dengan peserta. Tapi tadi tiba-tiba macam tercabar dan perasaan nak kenal setiap peserta bila kawan CD cuba explain peserta yang dia suka.

Tengok pada posting orang lain di FB pun ramai yang sebut nama peserta yang sama jer. So tanpa buang masa CD yang tak dapat tengok TV ni search lah tentang PU ni.. Baru cuba nak kenal para peserta-peserta PU ni..

Alhamdulillah.. jumpalah satu website official ni..

http://www.astrogempak.com.my/pencetusummah/lamanutama.aspx

Dapatlah ‘berkenalan’ dengan para peserta PU ni..

CahayaDiana

Cahaya Diana - A Lifestyle blogger | Also blogging about personal development, social media tips, family and friends and sharing about production industry. Currently fulltime film editor at No Name Films Factory. ::: Working Experience ➤ Film & Drama Editor @Metrowealth MIG; Script Writer & Graphic Designer @DoubleVision ::: Degree in Cinematography (UNIMAS)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge