CahayaDiana.com ®

💕 Coretan Hati Cik Editor - Bukan Blog Gosip Artis 💕
Grafik

Photo Manipulation

09/01/2012

Biasanya kalau sebut pasal photo manipulation, orang akan guna photo yang sama dan enhancekan photo tu jer atau tambah apa2 efek. Tapi kali ni CD tak tau nak panggil apa sebab CD hanya crop foto tu n totally ubah background sahaja..hahahaa.. Untuk dapatkan mood yang ceria, CD pilih action yang ceria nampak meriah gitu. then letak warna warni kekonon lighting lah kan..baru la betul2 meriah.. Hahahaa.. walaupun nampak over tapi CD sengaja buat macam tu. Lantaklah orang nak cakap over ke apa ke.. CD buat pun utk suka2 jer.. 🙂 sempena nak wish raya mewakili team CD di Vemma.

Sebelum

Selepas

Tapi kalau untuk tempahan CD akan buat ikut kehendak pelanggan lah kan..mana leh buat suka2 hati kalau orang dah bayar kita… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge