My Family Raya

Salam Aidil Fitri.. Maaf Zahir Batin

Bismillah..

Selamat Hari Raya Aidil Fitri buat semua umat Islam di seluruh Malaysia dan Duniaa…

Walaupun Aidil Fitri tahun ni disambut dengan cara yang sederhana tapi Alhamdulillah tetap meriah lebih-lebih lagi bila dapat kumpul ramai-ramai. Seperti biasa, setiap tahun memang tak pernah cukup 9 beradik.. tapi tak mengapalah.. nak buek camno? Janji ado.. hehehee..

Ok sebab mode masih sibuk beraya tapi CD tetap nak buat post yang paling simple yer..

CoverPhotoSo ni cuma sebahagian daripada foto raya family CD.

In Shaa Allah akan diupdate lagi lepas ni bila dah free sket. Ada video raya family yang bakal di edit juga. 🙂
Sekian dulu buat kali ni..

Di kesempatan ni juga CD nak menyusun 10 jari memohon ampun dan maaf andai selama meng’up date’ blog ni ada yang terkasar bahasa dan ada janji yang tak dapat ditepati (memang ada pun.. ) . Kosong-kosong ekkk…

Wassalam.

CahayaDiana

Cahaya Diana - A Lifestyle blogger | Also blogging about personal development, social media tips, family and friends and sharing about production industry. Currently fulltime film editor at No Name Films Factory. ::: Working Experience ➤ Film & Drama Editor @Metrowealth MIG; Script Writer & Graphic Designer @DoubleVision ::: Degree in Cinematography (UNIMAS)

You may also like...

1 Comment

  1. Alaaa.. kenapa gambar ain takde kat sini ? sedih laa… rindu atokk..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge