Selamat Tahun Baru 2014

Happy New Year 2014 from CahayaDiana.com
Happy New Year 2014 from CahayaDiana.com

Cepat betul masa berlalu… sedar-sedar dah 2014. Rasa macam baru beberapa hari lepas CD ucap Happy New Year 2013..

For sure ramai yang akan guna statement macam di atas tu kan. Whateverr..

Apa-apa pun CD belum ada idea apa lagi nak post. sebab sekarang sedang fokus on 2 perkara penting yang bakal berlaku dalam bulan Januari tahun ni. Nanti CD update lagi yea..

Sebelum tu di kesempatan ini, CD nak mohon maaf andai pada tahun 2013 banyak mistake yang CD lakukan sama ada secara sengaja atak tak kepada pembaca semua atau kepada kawan2 CD di luar sana tu… Kita bukan buku baru 0:0 eh? 🙂

xoxo

 

 

 

CahayaDiana

Cahaya Diana - A Lifestyle blogger | Also blogging about personal development, social media tips, family and friends and sharing about production industry. Currently fulltime film editor at No Name Films Factory. ::: Working Experience ➤ Film & Drama Editor @Metrowealth MIG; Script Writer & Graphic Designer @DoubleVision ::: Degree in Cinematography (UNIMAS)

You may also like...

1 Comment

  1. sekarang dah bulan 10 …cepatnya masa berlalu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge