CahayaDiana.com ®

💕 Coretan Hati Cik Editor - Bukan Blog Gosip Artis 💕
Event

Seminar Revolution Explosion

03/01/2014

REVOLUTION-EXPLOSION-banner-TRT-Page2

Buat pertama kalinya The Revolution Team akan menganjurkan satu seminar yang diberi nama Revolution Explosion.

Apakah Seminar Revolution Explosion ni?

Ini adalah seminar bertujuan mengajak orang ramai untuk mengamalkan gaya hidup sihat bersama minuman tenaga ‘super sihat’ Verve!. Minuman ini baru menembusi pasaran Malaysia pada awal tahun 2013 dan kini semakin mendapat sambutan di kalangan pelbagai generasi hingga tercetusnya satu revolusi nya yang tersendiri. Ianya menjadi satu fenomena di mana orang ramai tidak perlu lagi bimbang tentang amalan minuman tenaga yang membahayakan kesihatan, sebaliknya Verve adalah solusinya. Bukan sahaja memberi tenaga, malah ianya lengkap dengan 12 spekrum penuh vitamin hingga anda tak perlu lagi mengambil supplement lain untuk kesihatan. Semuanya lengkap di dalam Verve!

Ok tentang seminar ini, selain mengajak orang ramai mengamalkan minuman tenaga yang sihat ni, Verve juga memberi anda peluang bagaimana dengan hanya melayan hobi atau menikmati gaya hidup yang anda inginkan, anda boleh menjana pendapatan daripadanya. Sekali lagi diulangi. Dengan hanya minum Verve, sambil melayan hobi, anda berpeluang menjana pendapatan daripadanya. Hebat tak?

Ok banyak lagi perkongsian menarik yang akan berlaku di Seminar Revolution Explosion esok, bertempat di Jaya One, PJ. Sila lihat banner di atas.

SEMINAR YANG EKSKLUSIF

Walaupun masuk PERCUMA, tetapi kami menghadkan kepada 100 orang sahaja kerana ianya amat eksklusif. Pass Masuk percuma disediakan. Hanya mereka yang mempunyai Pass Masuk Eksklusif sahaja dibenarkan masuk.

Pass Masuk_Rev-Explosion-front

Hebat tak Pass Masuk ni? Seperti biasa ianya direka oleh CD sendiri (syok sendiri jap.. :p )

Oklah… maybe agak terlambat sebab esok event today baru post pasal event ni kan. Actually CD dah berkempen tentang seminar di secret group TRT, Fanpage rasmi TRT, dan page-page CD yang lain. Harap maaf lah yer.. terlambat post di sini. Bagaimana pun tiket dah pun habis. Tapi kalau ada sesiapa yang ‘last minute’ ternampak post ni dan berminat boleh terus WhatsApp / PM CD di FB jer.

Ok sampai di sini dulu.. In Shaa Allah nanti CD akan update cerita-cerita sepanjang Seminar Revolution Explosion tu yer.

CAHAYADIANA.COM

XOXO.. 🙂

 

 

  1. tu lah,,apa2 biz pun yang kita join mesti hadir seminar yang berkaitan ilmu mesti di cari,,kerana nak berniaga mesti berilmu walaupun kita dah pandai dan dah pernah buat biz ,,kerana kita dulu ,bukan lah yang sekarang…

  2. Askum…
    Setiap permulaan perniagaan mesti ada mentor.jika yang tidak mempunyai mentor kenelah sentiasa mengikuti kursus kursus yang dianjurkan.kerana apa.pelajaran dan pengalaman juga perlu ada pada kiter.jika itu semua tidak ada pada kiter bagaimana kiter hendak melakukan perniagaan.so apa yg saya cadangkan.ikutilah kursus kursus yg berkaitan dgn perniagaan yg ingin kiter laksanakan…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge