Blogger Blogging

Senarai Rakan Blogger dari “Best Blogger Network”

Dunia blogging takkan seronok tanpa rakan-rakan blogger. Selain dari rakan-rakan baru yang CD kenal dalam aktiviti harian, CD pun ada beberapa rakan ‘maya’ yang selalu bertegur sapa hampir setiap hari walaupun kami tak pernah jumpa. Memang banyak saluran sosial media ni, tapi salah satu platform yang CD suka ialah whatsapp group dari rakan-rakan blogger yang sentiasa memberi support.

Sejak CD dijemput menyertai whatsapp group Best Blogger Network oleh blogger Kamil Salleh, banyak yang CD dah belajar mengenai blogging. Alhamdulillah.. mereka semua tak kedekut ilmu dan saling berkongsi tanpa prejudis. Jadi, sebagai menghargai rakan-rakan blogger dari Best Blogger Network, CD nak senaraikan URL blog mereka di sini.

Berikut adalah senarai rakan-rakan blogger CD dari whatsapp group “Best Blogger Network”
1. www.ummiseri.com
2. yeopmaz.com
3. nikkhazami.com
4. mahamahu.com
5. namiacinta.com
6. iryantyahamad.blogspot.com
7. www.sensasi2020.com
8. mrhanafi.com
9. www.heroborneo.com
10. syireenamerlim.blogspot.com
11. http://calrasepatrick.blogspot.com
12. http://lekatlekitgurl.blogspot.com
13. www.iuzira.com
14. aimiemokhtars.blogspot.com
15. http://1direktori.blogspot.com
16. hajarshikin.com
17. kisahsigadisleo.blogspot.com
18. http://www.adarain.com
19.http://hannahvitashoppe.blogspot.com
20. www.aienhermionie.com
21. http://topseofriendly.blogspot.com
22. http://najihah90.blogspot.com
23. http://nurulaziyana.blogspot.com
24. www.fatinbella.com
25. www.expandroiders.com
26. www.coretanhatiibu.com
27. http://www.bloggerlelaki.com
28. www.mawardiyunus.com
29. www.projektravel.com
30. Alongxp.com
31. cheqeem.com
32. duniazumal.blogspot.com
33. VemmaLadyBoss.com
34. www.dinsteady.com
35. www.jiesusanos.com
36. amanisafiyyah.blogspot.com

Inilah dia senarai blog yang CD dapat dari BBN . Mungkin akan ada update lagi. Bagi sesiapa yang minat untuk sertai group whatsapp Best Blogger Network boleh hubungi  admin BBN iaitu Mohd Hanafi (011-38-228-381) atau Kamil Salleh (013-999-5015)

CahayaDiana

Cahaya Diana - A Lifestyle blogger | Also blogging about personal development, social media tips, family and friends and sharing about production industry. Currently fulltime film editor at No Name Films Factory. ::: Working Experience ➤ Film & Drama Editor @Metrowealth MIG; Script Writer & Graphic Designer @DoubleVision ::: Degree in Cinematography (UNIMAS)

You may also like...

12 Comments

  1. Ramai yang memang blogger kental dalam BBN ni 😀

  2. MV pun dah join grp besar BBN ni,memang banyak ilmu..
    Noriza Rahman ajak kita terjah…Apakah Punca Kaki Kejang Semasa Mengandung?My Profile

  3. singgah untuk melaksanakan misis blogwalking mesra..siapa yang belum join ..cepat sebelum terlambat dan akan terhad kepada 100 orang sahaja

    1. Best join group BBN ni, banyak info menarik dan berguna untuk blogging

  4. Saya belum masuk list lagi..
    Huhuhu..
    Azeni Ahmad ajak kita terjah…Anggur Rawat Ekzema Teruk Kanak-Kanak Dalam Masa Seminggu Sahaja?!My Profile

  5. memang best grup ni

  6. terima kasih Diana kerana memberi sokongan kepada group Whatsapp BBN
    Master H ajak kita terjah…Bagaimana Minda Sedar BerfungsiMy Profile

  7. saya dah agak ketinggalan dengan senarai baru. terima kasih sudi update

  8. Saya suka…. saya suka… saya suka… hehehe

  9. Mana blog saya ehh? kena tendang dari BBN ye … okla . nak wat baru la BPAS … BAMANAH ke .. lalalalala

    1. CahayaDiana says:

      Hahahaaa.. masa ni abam HH tak masuk lg kut dlm BBN. Saya pun xtahu lah nape xde. Ok2 nnt saya masukkan yer.. takyah la susah2 nak create group baru BPAS / BAMANAH kerr.. tak dapat nak handle nnt kut.. hahahaaa… :p

  10. terima kasih ats list ni…boleh sy p blogwalking.hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge