Bawa Damia beriadah di Taman Bukit Jalil

Banyak entry yang sedang ‘pending’ dan masih dalam draft lagi sebab CD hold kejap cerita-cerita CD di Melaka baru-baru ni. Xpe nanti publish balik lah tu.. Anyway this time nak post foto-foto anak buah CD yang tengah ‘Hot’ buat masa ni iaitu Nur Damia Salsabila bt Khairul Anuar. Anak abang CD (Abang Yon #5). Hot bukan sebab apa.. sebab dia …

Celebrate Birthday Amri di Pizza Hut

Rasanya inilah post yang pertama tentang family CD kut. Sebenarnya ni foto-foto tahun lepas (2013) masa kitorang celebrate birthday my youngest brother Khairul Amri Md Nor a.k.a Bob Amrey yang jatuh pada 25hb Feb. “Selamat Hari Jadi adikku”… hehehee.. post tak kena time!  Dah lebih setahun kut. Birthday baru-baru ni tak buat apa-apa pun. Tapi seingat CD we all ada …