Umum

[Video] Welcome Back Emma Tahir

By on 24/09/2013

Salah satu perkara yang amat menyeronokkan dalam menjalankan bisnes networking ni ialah kita akan mempunyai ‘Relationship’ yang hebat bersama rakan2 seperjuangan kita. Bila kita ikhlas membantu dan berjumpa pula dengan orang yang ikhlas untuk dibantu.. InshaAllah.. kita boleh berkawan lama dengannya. Macam tu lah yang terjadi diantara CD dan Emma Tahir.. 🙂 Hari ni CD […]

Continue Reading

My Life | Umum

Mukadimah..

By on 19/08/2010

Assalamualaikum & selamat sejahtera kepada pembaca semua… Alhamdulillah.. akhirnya berjaya jugak saya terbitkan blog yg diberi nama CahayaDiana.com ni.. Ini adalah personal blog saya khas untuk berkongsi tentang pengalaman2 saya sama ada di bidang videografi, fotografi, penulisan, grafik dan dan lain-lain yang saya rasa nak share di sini. Selain tu saya nak tulis jugak apa […]

Continue Reading