Tutorial

Download video tanpa guna software

By on 28/09/2014

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,   Lama CD tak buat tutorial.. Setelah membuat beberapa analisis rupa-rupanya banyak permintaan dari kenalan CD sendiri yang minta buat beberapa tutorial terutama tentang blog. Kalau diikutkan banyak jer tutorial tentang perkara-perkara blogging ni di kalangan blogger. Tapi tu lah, bila kita suruh diorang cari sendiri tak nak.. CD pun dah […]

Continue Reading

Artwork | Video Klip

Video Klip Gadis Ayu versi Unimas

By on 27/09/2010

Assalamualaikum & Salam Sejahtera… Satu malam yang indah, CD sengaja surfing di Youtube kalau ada video klip yang CD edit masa zaman jadi ‘budak skolah’ kt unimas dulu. Maklumlah.. sekarang ni ramai sangat student suka meng’upload’ artwork masing-masing di Youtube … Maka CD pun teringat baliklah video hasil karya pertama CD dalam bidang editing tu.. […]

Continue Reading