Thursday, December 12, 2019
Contest

Keputusan Pemenang Contest Komen Terbanyak dan Extra Giveaway Verve Remix

Assalamualaikum & Salam Sejahtera, Waahhh.. terujanya CD baca komen-komen u all. Tak terbalas. Tapi In Shaa Allah akan CD jawab beberapa soalan dari u all nanti. Hari ni baru dapat online dengan tenang and CD nak ambik masa utk balas komen u all. Terima Kasih yang tak terhingga buat rakan blogger semua yang support contest […]

Read More
Vemma

Jom Mulakan Hari Anda dengan Vemma!

“Perlukan alternative untuk meningkatkan tenaga anda sepanjang hari? Tidak perlu tercari-cari lagi kerana VeMMA menawarkan satu solusi semulajadi untuk anda.” Chewaahhh..ayat iklan tu. Tapi percayalah kerana ianya benaaarrrr… Kita selalu dengar ayat macam ni… “Apa yang anda makan, membentuk diri anda hari ini” Tapi hari ni CD nak tukar sikit kata-kata tu.. hmmm.. tukar macam […]

Read More
Ads Verve

Verve! Bukan Sekadar Minuman Tenaga

Setelah pelancaran Verve! – ‘Minuman Tenaga Super Sihat’ (Insanely Healthy Energy Drink) baru-baru ini di rantau Asia, kami mendapat feedback yang luar biasa. Rasanya yang sangat sedap menambahkan lagi permintaan terhadap produk ini. Di samping itu, ramai juga yang bertanyakan tentang khasiat Verve serta kandungan yang terdapat di dalamnya. Di sini saya akan menerangkan serba […]

Read More
Ads

Minuman Tenaga Pilihan Anda: Mencergaskan atau Melemahkan?

Sememangnya kita memerlukan tenaga yang menyihatkan dalam kehidupan harian. Kebiasaannya minuman bertenaga lah yang akan kita pilih dalam mengembalikan tenaga badan kita. Namun, sama ada kita sedar atau tidak, pasaran kini dibanjiri minuman bertenaga yang hanya mengandungi kalori, kafein dan gula yang amat tinggi. Amalan meminum minuman tenaga begini boleh mendatangkan kemudaratan lebih daripada kebaikan […]

Read More
Back To Top