Logo Editors Club of Malaysia @PROFIMA

Logo Editors Club of Malaysia @PROFIMA

Hari ni CD seharian di rumah jer sebab banyak kijer di my ‘Home Office’..  Today xde bahan sangat tapi nak share2 dengan para2 video editor malaysia a.k.a video cutter yang belum menyertai group Editors Club of Malaysia @PROFIMA jom lah join reramai.. kat sini banyak manfaatnya utk semua editor. Di sini tempat platform untuk para editor 1 Malaysia berkumpul dan …