Keluarga | LifeStyle | My Life

Celebrate Birthday Amri di Pizza Hut

By on 05/04/2014

Rasanya inilah post yang pertama tentang family CD kut. Sebenarnya ni foto-foto tahun lepas (2013) masa kitorang celebrate birthday my youngest brother Khairul Amri Md Nor a.k.a Bob Amrey yang jatuh pada 25hb Feb. “Selamat Hari Jadi adikku”… hehehee.. post tak kena time! ┬áDah lebih setahun kut. Birthday baru-baru ni tak buat apa-apa pun. Tapi […]

Continue Reading

Keluarga | LifeStyle | My Life

Melawat Rumah Baru Kak Azimah

By on 06/01/2014

Alhamdulillah… Finally dapat melawat rumah baru my sister (Kak Azimah #6) di Bedong, near rumah mak mertua dia di Taman Rasa Sayang. Melaram sakan la pulak depan cermin rumah dia tapi CD lupa plak nak ambik foto sekitar rumah. Takpelah masih under construction so biarlah rahsia dulu yer.. So far tengok jer foto ‘syok sendiri’ […]

Continue Reading