Kisah Kejayaan | Motivasi

Kenapa Anthony Powell bertukar dari Herbalife ke Vemma?

By on 05/09/2013

Pada January 2013 lalu, industri networking dikejutkan dengan kisah tentang Anthony Powell, salah seorang pengedar terbesar Herbalife yang telah berpindah ke syarikat Vemma setelah 22 tahun beliau bersama Herbalife. Anthony Powell sangat kagum dengan kehebatan produk Verve dan mengajak seramai 16,000 orang pengedar di bawah rangkaian beliau menyertai Vemma. Antara kata-kata beliau ketika itu… “Ini […]

Continue Reading

Umum

10 Punca KeGAGALan Peniaga Internet

By on 18/03/2013

Banyaknya peristiwa-peristiwa best yang CD nak kabo kat blog ni tapi banyak jugak komitmen lain yang buat CD ‘terlambat’ nak update. Tengah termenung nak post cerita yang mana dulu tiba-tiba terjumpa pulak post dari blog saudara ammarzahar.my . Isinya sangat BETUL! tepat sekali.. jadi CD tak tertahan rasanya nak share di blog ni. Sebelum tu […]

Continue Reading