Jemputan ke Pra-Pelancaran Vemma Renew dan Verve Remix

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Di sini CD dengan segala hormatnya nak menjemput anda semua ke pra-pelancaran produk minuman kesihatan terbaru di Malaysia iaitu Vemma Renew dan Verve Remix .   Apa itu Vemma Renew dan Verve Remix? Satu revolusi kepada minuman kesihatan yang memfokuskan kepada kecantikan (renew) dan tenaga (remix) anda. Ianya sangat Wow! Jom lihat video ini: Produk Minuman Kesihatan Vemma Renew untuk mereka yang ingin …

Keputusan Pemenang Contest Komen Terbanyak dan Extra Giveaway Verve Remix

Assalamualaikum & Salam Sejahtera, Waahhh.. terujanya CD baca komen-komen u all. Tak terbalas. Tapi In Shaa Allah akan CD jawab beberapa soalan dari u all nanti. Hari ni baru dapat online dengan tenang and CD nak ambik masa utk balas komen u all. Terima Kasih yang tak terhingga buat rakan blogger semua yang support contest pertama CD ni.. Bersempena pelancaran …

Jom Swimming bersama Diana dan Shiha

Last week, hari Selasa, bersamaan 1 April.. CD bawa Mak and my brother Amy pegi Port Dickson. Plan yang spontan dengan Shiha. Actually was my idea sebab CD rasa nak ber’cuti-cuti Malaysia’. Maklumlah.. tahun 2014 ni kan adalah tahun melawat Malaysia. So, apa kata kita bercuuuuutiiii jer sepanjang tahun ni. Nak tak? Hahahahaaa… cuti-cuti dalam Malaysia jer lah. Kami gerak …

Minuman Tenaga Pilihan Anda: Mencergaskan atau Melemahkan?

Minuman Tenaga Pilihan Anda: Mencergaskan atau Melemahkan?

Sememangnya kita memerlukan tenaga yang menyihatkan dalam kehidupan harian. Kebiasaannya minuman bertenaga lah yang akan kita pilih dalam mengembalikan tenaga badan kita. Namun, sama ada kita sedar atau tidak, pasaran kini dibanjiri minuman bertenaga yang hanya mengandungi kalori, kafein dan gula yang amat tinggi. Amalan meminum minuman tenaga begini boleh mendatangkan kemudaratan lebih daripada kebaikan khususnya untuk jangka masa panjang. …