Event | Invitation

Jemputan ke Pra-Pelancaran Vemma Renew dan Verve Remix

By on 05/11/2014

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Di sini CD dengan segala hormatnya nak menjemput anda semua ke pra-pelancaran produk minuman kesihatan terbaru di Malaysia iaitu Vemma Renew dan Verve Remix .   Apa itu Vemma Renew dan Verve Remix? Satu revolusi kepada minuman kesihatan yang memfokuskan kepada kecantikan (renew) dan tenaga (remix) anda. Ianya sangat Wow! Jom lihat video ini: Produk Minuman Kesihatan Vemma […]

Continue Reading

Hobi | Keluarga | Kesihatan | LifeStyle | my Journey | My Life | Vemma | Verve

Jom Swimming bersama Diana dan Shiha

By on 07/04/2014

Last week, hari Selasa, bersamaan 1 April.. CD bawa Mak and my brother Amy pegi Port Dickson. Plan yang spontan dengan Shiha. Actually was my idea sebab CD rasa nak ber’cuti-cuti Malaysia’. Maklumlah.. tahun 2014 ni kan adalah tahun melawat Malaysia. So, apa kata kita bercuuuuutiiii jer sepanjang tahun ni. Nak tak? Hahahahaaa… cuti-cuti dalam […]

Continue Reading

Ads

Minuman Tenaga Pilihan Anda: Mencergaskan atau Melemahkan?

By on 30/08/2013

Sememangnya kita memerlukan tenaga yang menyihatkan dalam kehidupan harian. Kebiasaannya minuman bertenaga lah yang akan kita pilih dalam mengembalikan tenaga badan kita. Namun, sama ada kita sedar atau tidak, pasaran kini dibanjiri minuman bertenaga yang hanya mengandungi kalori, kafein dan gula yang amat tinggi. Amalan meminum minuman tenaga begini boleh mendatangkan kemudaratan lebih daripada kebaikan […]

Continue Reading