Bawa Damia beriadah di Taman Bukit Jalil

Banyak entry yang sedang ‘pending’ dan masih dalam draft lagi sebab CD hold kejap cerita-cerita CD di Melaka baru-baru ni. Xpe nanti publish balik lah tu.. Anyway this time nak post foto-foto anak buah CD yang tengah ‘Hot’ buat masa ni iaitu Nur Damia Salsabila bt Khairul Anuar. Anak abang CD (Abang Yon #5). Hot bukan sebab apa.. sebab dia …

Cuti Sekolah bersama Amir Amirah Ali di Shah Alam -Part 1

Cuti Sekolah bersama Amir Amirah Ali di Shah Alam -Part 1

Sebelum tu nak introduce sikit watak ahli keluarga yang terdapat di dalam entry kali ni ialah keluarga Kak Your (kakak CD #4), bersama suaminya Abang Li (my brother-in-law..) dan anak-anak sedara CD.. Kakak, Kak Ngah, Amir & Najihah. ********** Cuti sekolah lalu, Kak Your satu familynya datang dari Melaka, lepas menghadiri jemputan kahwin anak sedara ‘Busu Ali’ (abang Li) di …

Melawat Rumah Baru Kak Azimah

Melawat Rumah Baru Kak Azimah

Alhamdulillah… Finally dapat melawat rumah baru my sister (Kak Azimah #6) di Bedong, near rumah mak mertua dia di Taman Rasa Sayang. Melaram sakan la pulak depan cermin rumah dia tapi CD lupa plak nak ambik foto sekitar rumah. Takpelah masih under construction so biarlah rahsia dulu yer.. So far tengok jer foto ‘syok sendiri’ kami ni.. Hahahaaa… Lawatang singkat …