Celebrate Birthday Amri di Pizza Hut

Rasanya inilah post yang pertama tentang family CD kut. Sebenarnya ni foto-foto tahun lepas (2013) masa kitorang celebrate birthday my youngest brother Khairul Amri Md Nor a.k.a Bob Amrey yang jatuh pada 25hb Feb. “Selamat Hari Jadi adikku”… hehehee.. post tak kena time!  Dah lebih setahun kut. Birthday baru-baru ni tak buat apa-apa pun. Tapi seingat CD we all ada …

Cuti Sekolah bersama Amir Amirah Ali di Shah Alam -Part 1

Cuti Sekolah bersama Amir Amirah Ali di Shah Alam -Part 1

Sebelum tu nak introduce sikit watak ahli keluarga yang terdapat di dalam entry kali ni ialah keluarga Kak Your (kakak CD #4), bersama suaminya Abang Li (my brother-in-law..) dan anak-anak sedara CD.. Kakak, Kak Ngah, Amir & Najihah. ********** Cuti sekolah lalu, Kak Your satu familynya datang dari Melaka, lepas menghadiri jemputan kahwin anak sedara ‘Busu Ali’ (abang Li) di …

Melawat Rumah Baru Kak Azimah

Melawat Rumah Baru Kak Azimah

Alhamdulillah… Finally dapat melawat rumah baru my sister (Kak Azimah #6) di Bedong, near rumah mak mertua dia di Taman Rasa Sayang. Melaram sakan la pulak depan cermin rumah dia tapi CD lupa plak nak ambik foto sekitar rumah. Takpelah masih under construction so biarlah rahsia dulu yer.. So far tengok jer foto ‘syok sendiri’ kami ni.. Hahahaaa… Lawatang singkat …