Umum

[Video] Welcome Back Emma Tahir

By on 24/09/2013

Salah satu perkara yang amat menyeronokkan dalam menjalankan bisnes networking ni ialah kita akan mempunyai ‘Relationship’ yang hebat bersama rakan2 seperjuangan kita. Bila kita ikhlas membantu dan berjumpa pula dengan orang yang ikhlas untuk dibantu.. InshaAllah.. kita boleh berkawan lama dengannya. Macam tu lah yang terjadi diantara CD dan Emma Tahir.. 🙂 Hari ni CD […]

Continue Reading

Bisnes | My Training | Online Training | pasif income | Vemma

Training Online Khas Untuk ‘Geng Surirumah’

By on 08/02/2013

Hi kawan2 CD di blog CahayaDiana.com ni.. Tomorrow I’ll do my own training only for  Cahaya Diana Network.. If nak join apa kata daftar percuma jer dulu di SINI. Whatever it is..memang banyak yang akan CD cover esok termasuklah bagaimana nak memprospek Vemma khas untuk Geng Surirumah yang memang tengah meletup2 sekarang. By the way.. […]

Continue Reading